Suprimir cerques i altres activitats

Podeu suprimir les cerques anteriors, l'historial de navegació i altres activitats del compte de Google. Podeu controlar què es desa a La meva activitat i, sempre que vulgueu, podeu impedir que es desi la major part de l'activitat. Obteniu més informació sobre La meva activitat i què s'hi desa.

Suprimir elements de La meva activitat

Suprimir tota l'activitat

1. A l'ordinador, aneu a La meva activitat.
  2. A la part superior dreta de la pàgina, trieu Més Més Després Suprimeix l'activitat per.
  3. A sota de "Suprimeix per data", seleccioneu la fletxa avall Fletxa avall Després Tot.
  4. Seleccioneu Suprimeix.

Suprimir elements d'activitat concrets

Per exemple, per suprimir una cerca que hàgiu fet a Google o un lloc web que hàgiu visitat amb Chrome, seguiu aquests passos:
  1. A l'ordinador, aneu a La meva activitat.
  2. Cerqueu l'element que vulgueu suprimir. Podeu fer-ho de diverses maneres, com ara les que es descriuen a continuació:
    • Consulteu els elements per dia. A la part superior dreta de la pàgina, trieu Més Més Després Visualització d'elements.
    • Cerqueu l'element o utilitzeu filtres.
  3. A l'element que vulgueu suprimir, trieu Més Més Després Suprimeix.

Suprimir elements relacionats

Nota: és possible que l'activitat similar no es pugui agrupar.
  1. A l'ordinador, aneu a La meva activitat.
  2. Cerqueu el grup d'activitat que vulgueu suprimir. Podeu fer-ho de diverses maneres, com ara les que es descriuen a continuació:
    • Consulteu els grups per dia. Si no veieu cap grup d'elements, a la part superior dreta de la pàgina, trieu Més Més Després Visualització de grup.
    • A prop de la part superior de la pàgina, cerqueu un terme o utilitzeu filtres.
    • Cerqueu l'activitat per data o producte.
  3. A la part superior d'un grup, trieu Més Més Després Suprimeix.

Suprimir l'activitat per data o producte

1. A l'ordinador, aneu a La meva activitat.
  2. A prop de la part superior de la pàgina, seleccioneu Filtra per data i producte.
  3. Aquí podeu fer el següent:
    • Afegir un interval de dates.
    • Triar quins productes de Google hi voleu incloure. Nota: alguns productes de Google no desen l'activitat a La meva activitat.
  4. A la part superior de la pàgina, seleccioneu Cerca Cerca
  5. Per suprimir l'activitat, al costat de la barra de cerca, seleccioneu Més Més.
    • Per suprimir elements concrets: trieu Selecciona. Trieu els elements que vulgueu suprimir. A la part superior dreta, seleccioneu Suprimeix Suprimeix.
    • Per suprimir tots els elements: seleccioneu Suprimeix els resultats.

Suprimir l'activitat en altres llocs

Pot ser que la vostra activitat es desi en llocs diferents de La meva activitat. Per exemple, si heu activat l'historial d'ubicacions, aquesta activitat es desa a la cronologia de Maps. Podeu suprimir la major part de l'activitat desada en aquests llocs.

Suprimir altres activitats desades al compte

1. A l'ordinador, aneu a La meva activitat.
  2. A la part superior dreta de la pàgina, seleccioneu Més Més Després Altres activitats de Google.
  3. Aquí podeu fer el següent:
  • Suprimir activitats concretes: a sota de l'activitat, seleccioneu Suprimeix.
  • Anar al lloc corresponent per suprimir les activitats: a sota de l'activitat, seleccioneu Visita.

Suprimir l'activitat del navegador

Pot ser que l'activitat s'emmagatzemi al navegador, encara que la suprimiu de La meva activitat.

Deixar de desar l'activitat

Podeu controlar diferents tipus d'activitat que es desen a La meva activitat.

Deixar de desar l'activitat completament

Si voleu que les cerques, l'historial de navegació i la major part de la resta d'activitats deixin de desar-se al compte, seguiu aquests passos:
  1. A l'ordinador, aneu a Controls d'activitat.
  2. Desactiveu l'activitat que no vulgueu desar.

Deixar de desar l'activitat temporalment

Podeu fer cerques al web i navegar-hi de manera privada. Nota: si inicieu la sessió al compte de Google en una finestra de navegació privada, pot ser que l'activitat de cerca es desi en aquest compte.

Solucionar problemes

L'activitat suprimida es mostra a La meva activitat

• Assegureu-vos que el dispositiu estigui connectat a Internet. Si suprimiu elements de La meva activitat en un dispositiu, pot ser que es continuïn mostrant als dispositius que no estiguin connectats. Quan el dispositiu es connecti a Internet, els elements se suprimiran.
  • Esborreu la memòria cau i les galetes.

Dades sobre el vostre ús de productes i serveis

Quan utilitzeu productes i serveis de Google, conservem part de les dades amb el compte de Google, com ara quan i com s'utilitzen determinades funcions. Conservem aquestes dades fins i tot si suprimiu l'activitat o altres elements.

Per exemple, si aneu a La meva activitat i suprimiu una cerca que hàgiu fet a Google, encara sabrem que heu fet una cerca, però no què heu cercat. El que heu cercat ja no es desarà al compte.

A la política de privadesa de Google s'explica com fem servir aquestes dades. Ens permet fer coses com ara:

• Evitar el correu brossa i els usos inadequats.
  • Millorar els productes i serveis, i desenvolupar-ne de nous.
  • Comprendre quins efectes tenen els diferents productes i funcions entre si.
  • Obtenir informació útil per a l'empresa, com ara quantes persones utilitzen determinats productes o funcions, i durant quant de temps.

Conservem aquestes dades sempre que siguin rellevants per assolir finalitats com les anteriors. Si suprimiu el compte, en suprimirem les dades.

Obteniu més informació sobre les dades que recopilem i per què ho fem.