Suprimir cerques i altres activitats del compte

Podeu suprimir les cerques anteriors, l'historial de navegació i altres activitats del compte de Google. Podeu controlar què es desa a La meva activitat i, sempre que vulgueu, podeu impedir que es desi la major part de l'activitat.

Obteniu més informació sobre La meva activitat i què s'hi desa.

Suprimir les activitats desades a La meva activitat

Per cercar i suprimir les activitats desades a La meva activitat, trieu una de les opcions que trobareu més avall. L'acció de suprimir activitat no es pot desfer.

Consell per a dispositius mòbils: feu lliscar cap a la dreta un element o un grup d'activitats relacionades per suprimir-los ràpidament.

Suprimir elements de manera individual

Per suprimir elements concrets, com ara una cerca que hàgiu fet a Google o un lloc web que hàgiu visitat a Chrome, seguiu aquests passos:

1. Aneu a La meva activitat. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. Cerqueu l'element que vulgueu suprimir. Podeu fer-ho de diverses maneres, com ara:
  3. A l'element que vulgueu suprimir, trieu Més Més Després Suprimeix.
  4. Si se us demana, confirmeu la selecció.
Suprimir activitat relacionada

A La meva activitat, s'agrupen les activitats similars en grups. (Nota: tingueu en compte que pot ser que els grups no incloguin tota l'activitat similar.)

Per suprimir les activitats d'un grup, seguiu aquests passos:

1. Aneu a La meva activitat. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. Cerqueu el grup que vulgueu suprimir. Podeu trobar grups de maneres diferents, com ara:
  3. A la part superior del grup, trieu Més Més Després Suprimeix.
  4. Confirmeu la selecció.
Suprimir activitats amb la cerca i els filtres

Per cercar i suprimir activitats amb la cerca o afegint filtres per data i producte, seguiu aquests passos:

1. Aneu a La meva activitat. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. A la part superior de la pàgina, seleccioneu la barra de cerca o Filtra per data i producte.
  3. A partir d'aquí, podeu fer el següent:
    • Escriure un terme de cerca.
    • Afegir un interval de dates.
    • Triar quins productes de Google hi voleu incloure. (Nota: alguns productes de Google no desen l'activitat a La meva activitat.)
  4. A la part superior de la pàgina, seleccioneu Cerca Cerca.
  5. Per suprimir els resultats de la cerca, seleccioneu Més Més al costat de la barra de cerca.
    • Per suprimir resultats concrets: trieu Selecciona. Feu clic en els elements que vulgueu suprimir (o toqueu-los). A la part superior dreta, trieu Suprimeix.
    • Per suprimir tots els resultats: trieu Suprimeix els resultats.
  6. Confirmeu la selecció.
Suprimir activitats d'un dia o d'un període de temps concrets

Per suprimir tota l'activitat d'avui, d'ahir, d'un altre dia o d'un interval de dates, seguiu aquests passos:

1. Aneu a La meva activitat. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. Al bàner "La meva activitat", trieu Més Més Després Suprimeix l'activitat per.
  3. Trieu el dia o l'interval de dates al menú desplegable, o bé les dates d'inici i de finalització.
  4. Seleccioneu Suprimeix.
  5. Confirmeu la selecció.
Suprimir totes les dades de La meva activitat

Per suprimir totes les activitats desades a La meva activitat, seguiu aquests passos:

1. Aneu a La meva activitat. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. Al bàner "La meva activitat", trieu Més Més Després Suprimeix l'activitat per.
  3. A sota de "Suprimeix per data", seleccioneu la fletxa avall Fletxa avall Després Tot.
  4. Seleccioneu Suprimeix.
  5. Confirmeu la selecció.

Deixar de desar l'activitat

Podeu controlar la major part de la informació que es desa a La meva activitat.

Deixar de desar l'activitat completament

Si voleu que les vostres cerques, l'historial de navegació i la major part de la resta d'activitats deixin de desar-se a La meva activitat, seguiu aquests passos:

1. Aneu a Controls d'activitat. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. Desactiveu l'opció situada al costat de l'activitat que no vulgueu desar.
  3. Per confirmar, seleccioneu Posa en pausa.
Deixar de desar l'activitat temporalment

Si en algun moment no voleu que es desin activitats al compte, podeu fer cerques al web i navegar de manera privada. A la finestra privada, no inicieu la sessió al compte de Google.

Solucionar problemes

L'activitat suprimida es mostra a La meva activitat

Si suprimiu elements i continuen mostrant-se a La meva activitat, seguiu aquests passos:

• Comproveu que el dispositiu estigui connectat a Internet. Si suprimiu elements de La meva activitat en un dispositiu, pot ser que es continuïn mostrant als dispositius que no estiguin connectats. Quan els dispositius sense connexió es connectin a Internet, els elements se suprimiran.
  • Esborreu la memòria cau i les galetes del navegador. Obteniu informació per esborrar la memòria cau i les galetes de Chrome. Si feu servir un altre navegador, consulteu-ne les instruccions per saber com esborrar la memòria cau i les galetes.

Què passa amb l'activitat suprimida

En suprimir elements de La meva activitat, se suprimeixen de manera permanent del compte de Google. Tanmateix, Google pot conservar informació sobre el vostre compte relacionada amb el servei, com ara quins productes de Google heu fet servir i quan els heu fet servir, per evitar el contingut brossa i els usos inadequats, així com per millorar els nostres serveis.

Informeu-vos sobre la informació que recopilem i per què ho fem.

Suprimir activitat desada en altres llocs

Pot ser que la vostra activitat es desi en llocs diferents de La meva activitat. Podeu suprimir la major part de la vostra activitat desada en aquestes ubicacions.

Suprimir altres activitats desades al compte

A La meva activitat no es mostra tota l'activitat que es desa al compte. Per exemple, si heu activat l'Historial d'Ubicacions, aquesta activitat es desa a la cronologia de Maps.

Per suprimir les activitats desades en altres llocs del compte, seguiu aquests passos:

1. Aneu a La meva activitat. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. Al bàner "La meva activitat", trieu Més Més Després Altres activitats de Google.
  3. A partir d'aquí, podeu fer el següent:
    • Suprimir activitats concretes: a sota de l'activitat que vulgueu suprimir, seleccioneu Suprimeix. Confirmeu la selecció.
    • Anar al lloc corresponent per suprimir les activitats: a sota de l'activitat que vulgueu suprimir, seleccioneu l'opció pertinent. Se us dirigirà a una pàgina on podreu suprimir les activitats.
Suprimir activitats del navegador

Pot ser que la vostra activitat s'emmagatzemi al navegador, encara que la suprimiu de La meva activitat.

Obteniu més informació sobre com suprimir l'historial de navegació i altres dades de navegació de Chrome.

Si feu servir un altre navegador, consulteu-ne les instruccions per saber com podeu suprimir l'historial de navegació i altres dades de navegació.