Suprimir cerques i altres activitats del compte

Podeu suprimir les cerques anteriors, l'historial de navegació i altres activitats del compte de Google. Podeu controlar què es desa a La meva activitat i, sempre que vulgueu, podeu impedir que es desi la major part de l'activitat.

Obteniu més informació sobre La meva activitat i què s'hi desa.

Suprimir les activitats desades a La meva activitat

Per cercar i suprimir les activitats desades a La meva activitat, trieu una de les opcions que trobareu més avall. L'acció de suprimir activitats no es pot desfer.

Consell per a dispositius mòbils: feu lliscar cap a la dreta un element o un grup d'activitats relacionades per suprimir-los ràpidament.

Suprimir elements de manera individual

Per suprimir elements concrets, com ara una cerca que hàgiu fet a Google o un lloc web que hàgiu visitat amb Chrome, seguiu aquests passos:

1. Aneu a La meva activitat. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. Cerqueu l'element que vulgueu suprimir. Podeu fer-ho de diverses maneres, com ara:
  3. A l'element que vulgueu suprimir, trieu Més Més Després Suprimeix.
  4. Si se us demana, confirmeu la selecció.
Suprimir activitats relacionades

A La meva activitat s'agrupen les activitats similars en grups. (Nota: tingueu en compte que pot ser que els grups no incloguin tota l'activitat similar.)

Per suprimir les activitats d'un grup, seguiu aquests passos:

1. Aneu a La meva activitat. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. Cerqueu el grup que vulgueu suprimir. Podeu trobar grups de maneres diferents, com ara:
  3. A la part superior del grup, trieu Més Més Després Suprimeix.
  4. Confirmeu la selecció.
Suprimir activitats amb la cerca i els filtres

Per cercar i suprimir activitats amb la cerca o afegint filtres per data i producte, seguiu aquests passos:

1. Aneu a La meva activitat. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. A la part superior de la pàgina, seleccioneu la barra de cerca o Filtra per data i producte.
  3. A partir d'aquí, podeu fer el següent:
    • Escriure un terme de cerca.
    • Afegir un interval de dates.
    • Triar quins productes de Google hi voleu incloure. (Nota: alguns productes de Google no desen l'activitat a La meva activitat.)
  4. A la part superior de la pàgina, seleccioneu Cerca Cerca.
  5. Per suprimir els resultats de la cerca, seleccioneu Més Més al costat de la barra de cerca.
    • Per suprimir resultats concrets: trieu Selecciona. Feu clic als elements que vulgueu suprimir (o toqueu-los). A la part superior dreta, trieu Suprimeix Suprimeix.
    • Per suprimir tots els resultats: trieu Suprimeix els resultats.
  6. Confirmeu la selecció.
Suprimir activitats d'un dia o d'un període de temps concrets

Per suprimir tota l'activitat d'avui, d'ahir, d'un altre dia o d'un interval de dates, seguiu aquests passos:

1. Aneu a La meva activitat. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. Al bàner "La meva activitat", trieu Més Més Després Suprimeix l'activitat per.
  3. Trieu el dia o l'interval de dates.
  4. Seleccioneu Suprimeix.
  5. Confirmeu la selecció.
Suprimir totes les dades de La meva activitat

Per suprimir totes les activitats desades a La meva activitat, seguiu aquests passos:

1. Aneu a La meva activitat. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. Al bàner "La meva activitat", trieu Més Més Després Suprimeix l'activitat per.
  3. A sota de "Suprimeix per data", seleccioneu la fletxa avall Fletxa avall Després Tot.
  4. Seleccioneu Suprimeix.
  5. Confirmeu la selecció.

Deixar de desar l'activitat

Podeu controlar la major part de la informació que es desa a La meva activitat.

Deixar de desar l'activitat completament

Si voleu que les vostres cerques, l'historial de navegació i la major part de la resta d'activitats deixin de desar-se a La meva activitat, seguiu aquests passos:

1. Aneu a Controls d'activitat. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. Desactiveu l'opció situada al costat de l'activitat que no vulgueu desar.
  3. Per confirmar, seleccioneu Posa en pausa.
Deixar de desar l'activitat temporalment

Si en algun moment no voleu que es desin activitats al compte, podeu fer cerques al web i navegar de manera privada. A la finestra privada, no inicieu la sessió al compte de Google.

Solucionar problemes

L'activitat suprimida es mostra a La meva activitat

Si suprimiu elements i continuen mostrant-se a La meva activitat, seguiu aquests passos:

• Comproveu que el dispositiu estigui connectat a Internet. Si suprimiu elements de La meva activitat en un dispositiu, pot ser que es continuïn mostrant als dispositius que no estiguin connectats. Quan els dispositius sense connexió es connectin a Internet, els elements se suprimiran.
  • Esborreu la memòria cau i les galetes del navegador. Obteniu informació per esborrar la memòria cau i les galetes de Chrome. Si feu servir un altre navegador, consulteu-ne les instruccions per saber com esborrar la memòria cau i les galetes.

Què passa amb l'activitat suprimida

Quan suprimiu elements de La meva activitat, se suprimeixen permanentment del compte de Google. Ja no obtindreu suggeriments, com ara termes de cerca o vídeos recomanats, basats en l'activitat que hàgiu suprimit.

Google podria conservar algunes dades amb el vostre compte sobre l'ús de productes i serveis. Per exemple, si suprimiu una cerca, encara sabrem que heu fet una cerca, però no el que heu cercat.

Suprimir activitat desada en altres llocs

Pot ser que la vostra activitat es desi en llocs diferents de La meva activitat. Podeu suprimir la major part de la vostra activitat desada en aquests productes.

Suprimir altres activitats desades al compte

A La meva activitat no es mostra tota l'activitat que es desa al compte. Per exemple, si heu activat l'Historial d'Ubicacions, aquesta activitat es desa a la cronologia de Maps.

Per suprimir les activitats desades en altres llocs del compte, seguiu aquests passos:

1. Aneu a La meva activitat. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. Al bàner "La meva activitat", trieu Més Més Després Altres activitats de Google.
  3. A partir d'aquí, podeu fer el següent:
    • Suprimir activitats concretes: a sota de l'activitat que vulgueu suprimir, seleccioneu Suprimeix. Confirmeu la selecció.
    • Anar al lloc corresponent per suprimir les activitats: a sota de l'activitat que vulgueu suprimir, seleccioneu l'opció pertinent. Se us dirigirà a una pàgina on podreu suprimir les activitats.
Suprimir activitats del navegador

Pot ser que la vostra activitat s'emmagatzemi al navegador, encara que la suprimiu de La meva activitat.

Obteniu més informació sobre com suprimir l'historial de navegació i altres dades de navegació de Chrome.

Si feu servir un altre navegador, consulteu-ne les instruccions per saber com podeu suprimir l'historial de navegació i altres dades de navegació.

Dades sobre el vostre ús de productes i serveis

Quan utilitzeu productes i serveis de Google, conservem part de les dades amb el compte de Google, com ara quan i com s'utilitzen determinades funcions. Conservem aquestes dades fins i tot si suprimiu l'activitat o altres elements.

• Per exemple, si aneu a La meva activitat i suprimiu una cerca que heu fet a Google, encara podríem saber amb quina freqüència feu les cerques. El que heu cercat ja no es desarà amb el vostre compte.

La Política de privadesa de Google indica com fem servir aquestes dades. Ens ajuda a fer coses com:

• Evitar el correu brossa i els usos inadequats
  • Millorar els nostres productes i serveis, i desenvolupar-ne de nous
  • Comprendre quins efectes tenen els diferents productes i funcions entre si
  • Obtenir informació útil per a l'empresa, com ara quantes persones utilitzen determinats productes o funcions, i durant quant de temps

Conservem aquestes dades sempre que siguin rellevants per assolir finalitats com les anteriors. Si suprimiu el compte, n'eliminarem les dades.

Obteniu més informació sobre les dades que recopilem i per què ho fem.