Angi Google som standard søkemotor

Angi Google som standard søkemotor slik at søkeresultatene du får på nettet kommer fra Google. Hvis du ikke ser nettleseren din oppført, kan du sjekke nettleserens hjelperessurser for å få informasjon om endring av søkeinnstillingene dine.

Google Chrome

1. Klikk på Chrome-menyen Chrome-menyen > Innstillinger.
  2. Velg Google fra rullegardinmenyen i «Søk»-delen.

Internet Explorer 8 og nyere versjoner

Du finner ut hvilken versjon av Internet Explorer du bruker ved å klikke på Hjelp og deretter på Om Internet Explorer.

Internet Explorer 10 og 11

1. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre i nettleservinduet,
  2. Velg Administrer tillegg.
  3. Velg Søkeleverandører.
  4. Klikk på Søk etter flere søkeleverandører i hjørnet nederst til venstre på skjermen.
  5. Velg Google.
  6. Klikk på knappen Legg til i Internet Explorer.
  7. Når vinduet åpnes, merker du av ved siden av Gjør denne til standard søkeleverandør.
  8. Klikk på Legg til

Internet Explorer 9

1. Klikk på Verktøy-ikonet i hjørnet øverst til høyre i nettleservinduet.
  2. Velg Alternativer for Internett.
  3. Klikk på Innstillinger under SøkGenerelt-fanen.
  4. Velg Google.
  5. Klikk på Angi som standard og klikk på Lukk.

Internet Explorer 8

1. Finn søkefeltet i hjørnet øverst til høyre i nettleseren din. Klikk på ned-pilen ved siden av forstørrelsesglassikonet.
  2. Klikk på Søk etter flere leverandører
  3. Klikk på Google
  4. Merk av ved siden av «Angi denne som standard søkeleverandør».
  5. Velg Håndter søkeleverandører.
  6. Klikk på Legg til

Firefox

1. Klikk på ned-pilen i det lille søkefeltet øverst til høyre i nettleseren din.
  2. Velg Google.

Safari

1. Klikk på forstørrelsesglasset i hjørnet øverst til venstre i søkefeltet.
  2. Velg Google.
Du er kanskje også interessert i å angi Google som startside.