Gjør Google til min standard søkemotor

Når du setter Google som standard søkemotor, blir Google Søk en integrert del av nettleseropplevelsen din. Mange nettlesere har innebygd søkefunksjon, og på denne måten sørger du for at Google brukes som standard når du søker.

Google Chrome

1. Klikk påChrome-menyenChrome-menyen på verktøylinjen til nettleseren, og velg Innstillinger.
  2. search settings select google screenshot Velg Google fra rullegardinmenyen i «Søk»-delen.
  3. Når du nå søker, kommer du til Google!

Internet Explorer 6.0+

Du finner ut hvilken versjon av Internet Explorer du bruker ved å klikke på Hjelp og deretter på Om Internet Explorer.

• Internet Explorer 10

1. Klikk på tannhjulikonet i hjørnet øverst til høyre i nettleservinduet.
    2. Velg Administrer tillegg.
    3. Velg Søkeleverandører.
    4. Klikk på Søk etter flere søkeleverandører i hjørnet nederst til venstre på skjermen.
    5. Velg Google.
    6. Klikk på Legg til i Internet Explorer.
    7. Når vinduet åpnes, merker du av ved siden av Gjør denne til standard søkeleverandør.
    8. Klikk på Legg til

Internet Explorer 9

1. Klikk på Verktøy-ikonet i hjørnet øverst til høyre i nettleservinduet.
    2. Velg Alternativer for Internett.
    3. Klikk på Innstillinger i delen Søk på fanen Generelt.
    4. Velg Google.
    5. Klikk på Angi som standard og klikk på Lukk.
  • Internet Explorer 8

1. Finn søkefeltet i hjørnet øverst til høyre i nettleseren din. Klikk på pil ned-knappen ved siden av forstørrelsesglassikonet.
    2. Klikk på Søk etter flere leverandører
    3. Klikk på Google
    4. Merk av ved siden av «Gjør denne til standard søkeleverandør».
    5. Velg Håndter søkeleverandører.
    6. Klikk på Legg til
  • Internet Explorer 7

1. Finn søkefeltet i hjørnet øverst til høyre i nettleseren din. Klikk på pil ned-knappen ved siden av forstørrelsesglassikonet.
    2. Klikk på Søk etter flere leverandører
    3. Klikk på Google
    4. Merk av ved siden av «Gjør denne til standard søkeleverandør».
    5. Velg Håndter søkeleverandører.
    6. Klikk på Legg til leverandør
  • Internet Explorer 6

1. Klikk på Søk-knappen over adressefeltet.
    2. Klikk på Endre innstillinger.
    3. Klikk på alternativet for å Endre funksjonen for Internett-søk.
    4. Velg Google .
    5. Klikk på OK.

Firefox

• Firefox 3.6+

1. Klikk på pil ned til venstre for søkefeltet øverst til høyre i nettleseren.
  2. Velg Google fra listen.

Safari for Mac OS X

1. Klikk på forstørrelsesglasset i hjørnet øverst til venstre i søkefeltet.
  2. Velg Google.

Opera

1. Klikk på pil ned til venstre for søkefeltet øverst til høyre i nettleseren.
  2. Velg Google.

Er ikke nettleseren din oppført? Sjekk nettleserens hjelperessurser for informasjon om endring av søkeinnstillingene.

Du er kanskje også interessert i å sette Google som startsiden din.