Angi Google som standard søkemotor

Angi Google som standard søkemotor, slik at resultatene dine kommer fra Google hver gang du søker. Hvis nettleseren din ikke er oppført, kan du sjekke nettleserens hjelperessurser for å finne ut hvordan du kan endre søkeinnstillingene dine.

Google Chrome

På datamaskiner

1. Åpne Google Chrome.
  2. Klikk på Chrome-menyen Chrome menu øverst til høyre på siden.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. I «Søk»-delen velger du Google fra rullegardinmenyen.

På mobile enheter

1. Åpne Google Chrome.
  2. Trykk på Chrome-menyen Chrome menu øverst til høyre på siden.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. I «Grunnleggende»-delen trykker du på Søkemotor.
  5. Velg Google.
Internet Explorer 8 og nyere versjoner

Tips: Du kan finne ut hvilken versjon av Internet Explorer du bruker ved å velge Hjelp > Om Internet Explorer.

Internet Explorer 11

1. Åpne Internet Explorer.
  2. Klikk på pil ned øverst til høyre i søkeboksen.
  3. Klikk på Legg til.
  4. Velg Google.
  5. Klikk på Legg til i Internet Explorer.
  6. Merk av i boksen ved «Angi som standard søkeleverandør».
  7. Klikk på Legg til.

Internet Explorer 10

1. Åpne Internet Explorer.
  2. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre på siden.
  3. Klikk på Administrer tillegg.
  4. Klikk på Søkeleverandører til venstre på siden.
  5. Klikk på Finn flere leverandører nederst til venstre på siden.
  6. Velg Google.
  7. Klikk på Legg til i Internet Explorer.
  8. Merk av i boksen ved «Angi som standard søkeleverandør».
  9. Klikk på Legg til.

Internet Explorer 9

1. Åpne Internet Explorer.
  2. Klikk på verktøyikonet øverst til høyre i nettleseren.
  3. Klikk på Alternativer for Internett.
  4. I Generelt-fanen finner du «Søk»-delen, og der klikker du på Innstillinger.
  5. Velg Google.
  6. Klikk på Angi som standard.
  7. Klikk på Lukk.

Internet Explorer 8

1. Åpne Internet Explorer.
  2. Klikk på pil ned i søkeboksen øverst til høyre i nettleseren.
  3. Klikk på Søk etter flere leverandører.
  4. Klikk på Google.
  5. Merk av i boksen ved «Angi som standard søkeleverandør».
  6. Klikk på Administrer søkeleverandører.
  7. Klikk på Legg til.
Firefox
  1. Åpne Firefox.
  2. Klikk på forstørrelsesglasset Magnifying glass icon i det lille søkefeltet øverst til høyre i nettleseren.
  3. Klikk på Endre søkeinnstillinger.
  4. Under «Standard søkemotor» velger du Google.
Safari
  1. Åpne Safari.
  2. Klikk på forstørrelsesglasset øverst til venstre i søkefeltet.
  3. Velg Google.
Android-nettlesere
  1. Åpne nettleserappen. Den kan hete Internett eller Nettleser.
  2. Trykk på menyknappen på telefonen eller oppe til høyre i nettleseren.
  3. Trykk på Innstillinger > Avansert > Angi søkemotor.
  4. Trykk på Google.

Tips: Du kan også være interessert i å angi Google som startsiden din.