Googlen asettaminen oletushakukoneeksi

Kun asetat selaimesi oletushakukoneeksi Googlen, näet Googlen tulokset aina, kun teet hakuja. Jos selaintasi ei ole luettelossa, saat ohjeet hakuasetusten vaihtamiseen selaimesi ohjeista.

Google Chrome

Tietokoneella

1. Avaa Google Chrome.
  2. Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Chrome-valikkoa Chrome menu.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Haku-kohdan avattavasta valikosta Google.

Mobiililaitteella

1. Avaa Google Chrome.
  2. Kosketa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Chrome-valikkoa Chrome menu.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Perustiedot-kohdassa valitse Hakukone.
  5. Valitse Google.
Internet Explorer 8+

Vinkki: jos haluat nähdä, mitä Internet Explorerin versiota käytät, valitse Ohje > Tietoja Internet Explorerista.

Internet Explorer 11

1. Avaa Internet Explorer.
  2. Napsauta hakukentän oikeassa yläkulmassa alanuolta.
  3. Valitse Lisää.
  4. Valitse Google.
  5. Valitse Lisää Internet Exploreriin.
  6. Valitse ruutu kohdassa Aseta tämä oletushakupalveluksi.
  7. Valitse Lisää.

Internet Explorer 10

1. Avaa Internet Explorer.
  2. Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa hammasrataskuvaketta.
  3. Valitse Lisäosien hallinta.
  4. Klikkaa sivun vasemmalla puolella Hakupalvelut.
  5. Klikkaa vasemmassa alakulmassa Etsi muita palveluita.
  6. Valitse Google.
  7. Valitse Lisää Internet Exploreriin.
  8. Valitse ruutu kohdassa Aseta tämä oletushakupalveluksi.
  9. Valitse Lisää.

Internet Explorer 9

1. Avaa Internet Explorer.
  2. Klikkaa selaimen oikeassa yläkulmassa työkalukuvaketta.
  3. Klikkaa Internet-asetukset.
  4. Etsi Yleiset-välilehdellä Haku-osio ja klikkaa Asetukset.
  5. Valitse Google.
  6. Klikkaa Määritä oletu.
  7. Klikkaa Sulje.

Internet Explorer 8

1. Avaa Internet Explorer.
  2. Klikkaa hakukentän alanuolta selaimen oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Etsi muita palveluita.
  4. Klikkaa Google.
  5. Valitse ruutu kohdassa Aseta tämä oletushakupalveluksi.
  6. Klikkaa Hakupalvelujen hallinta.
  7. Valitse Lisää.
Firefox
  1. Avaa Firefox.
  2. Klikkaa selaimen pienen hakupalkin oikeassa yläreunassa olevaa suurennuslasia Magnifying glass icon.
  3. Klikkaa Muuta hakuasetuksia.
  4. Valitse Oletushakukone-kohdassa Google.
Safari
  1. Avaa Safari.
  2. Klikkaa hakupalkin vasemmassa yläreunassa olevaa suurennuslasia.
  3. Valitse Google.
Android-selain
  1. Avaa selainsovellus. Sen nimi voi olla Internet tai Selain.
  2. Kosketa Valikko-painiketta puhelimessasi tai selaimen oikeassa yläkulmassa.
  3. Kosketa Asetukset > Lisäasetukset > Aseta hakukone.
  4. Kosketa Google.

Vinkki: voit myös halutessasi asettaa Googlen selaimen etusivuksi.

page author courtney

Tämän ohjesivun on kirjoittanut Courtney, hakuasiantuntija. Anna hänelle palautetta tästä sivusta alla.