Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Gør Google til din standardsøgemaskine

Du kan få resultater fra Google, hver gang du søger, ved at gøre Google til din standardsøgemaskine. Hvis din browser ikke er angivet nedenfor, kan du gå til Hjælp til browseren for at få oplysninger om ændring af søgeindstillinger.

Google Chrome

Computer

1. Åbn Google Chrome.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger. Du kan også angive chrome://settings i adresselinjen.
    • Tip! Hvis der er en tilgængelig Chrome-opdatering, kan du finde Opdater øverst til højre. Klik på Opdater og derefter Indstillinger.
  3. Vælg Google under "Søgemaskine".

På en Android-telefon eller -tablet

1. Åbn Chrome-appen Chrome.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Under "Grundlæggende" skal du trykke på Søgemaskine og derefter Google.

På en iPhone eller iPad

1. Åbn Chrome-appen Chrome.
  2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Søgemaskine og så Google.
Microsoft Edge

Microsoft Edge 79 og nyere versioner

1. Åbn Microsoft Edge.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger med mere Indstillinger med mere og derefter Indstillinger.
  3. Til venstre skal du klikke på Privatliv, søgning og tjenester.
  4. Rul ned til "Tjenester".
  5. Klik på Adresselinje og Søgning.
  6. I rullemenuen "Søgemaskine, der bruges i adresselinjen" skal du vælge og derefter Google.
Internet Explorer 8 og nyere

Tip! Du kan se, hvilken version af Internet Explorer du bruger, ved at klikke på Hjælp og derefter Om Internet Explorer.

Internet Explorer 11

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre.
  3. Klik på Administrer tilføjelsesprogrammer.
  4. Klik på Find flere værktøjslinjer og udvidelser nederst på siden.
  5. Rul ned til Google Søgning-udvidelsen.
  6. Klik på Tilføj. Bekræft ved at klikke på Tilføj igen.
  7. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre.
  8. Klik på Administrer tilføjelsesprogrammer.
  9. Til venstre under "Typer af tilføjelsesprogrammer" skal du klikke på Søgemaskiner.
  10. Klik på Google Søgning til højre.
  11. Klik på Angiv som standard nederst på siden.

Internet Explorer 10

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre på siden.
  3. Klik på Administrer tilføjelsesprogrammer.
  4. Klik på Søgemaskiner til venstre på siden.
  5. Klik på Find flere søgemaskiner nederst til venstre.
  6. Vælg Google.
  7. Klik på Føj til Internet Explorer.
  8. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Gør denne til min standardsøgemaskine".
  9. Klik på Tilføj.

Internet Explorer 9

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på ikonet Værktøjer øverst til højre i browseren.
  3. Klik på Internetindstillinger.
  4. Find sektionen "Søgning" i fanen Generelt, og klik på Indstillinger.
  5. Vælg Google.
  6. Klik på Angiv som standard.
  7. Klik på Luk.

Internet Explorer 8

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på pil ned i søgefeltet øverst til højre i browseren.
  3. Klik på Find flere søgemaskiner.
  4. Klik på Google.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Gør denne til min standardsøgemaskine".
  6. Klik på Administrer søgemaskiner.
  7. Klik på Tilføj.
Firefox
  1. Åbn Firefox.
  2. Klik på Søg Søg i det lille søgefelt øverst til højre i din browser.
  3. Klik på Skift søgeindstillinger.
  4. Vælg Google under "Standardsøgemaskine".
Safari
  1. Åbn Safari.
  2. Klik på søgefeltet.
  3. Klik på luppen øverst til venstre i søgefeltet.
  4. Vælg Google.
Android-browser
  1. Åbn din browserapp, som muligvis hedder Internet eller Browser.
  2. Tryk på knappen Menu på din telefon, eller tryk øverst til højre i browseren.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Avanceret og derefter Angiv søgemaskine.
  4. Tryk på Google.
Søgewidget

Vigtigt! Denne funktion er tilgængelig på nye enheder, der distribueres i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), tidligst den 1. marts 2020.

1. Åbn Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Søgewidgetog derefter Skift til Google.