Gør Google til min standardsøgemaskine

Gør Google til din standardsøgemaskine, så dine resultater kommer fra Google, hver gang du søger. Hvis du ikke kan se din browser på listen, kan du se i Hjælp til browseren for at få oplysninger om ændring af søgeindstillinger.

Google Chrome

1. Klik på Chrome-menu Chrome-menuen > Indstillinger.
  2. Gå til sektionen "Søg", og vælg Google i rullemenuen.

Internet Explorer 8 og nyere

Se, hvilken version af Internet Explorer du bruger, ved at klikke på Hjælp og derefter Om Internet Explorer.

Internet Explorer 10 og 11

1. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre i browservinduet.
  2. Vælg Administrer tilføjelser.
  3. Vælg Søgetjenester.
  4. Klik på Find flere søgetjenester nederst til venstre på skærmen.
  5. Vælg Google.
  6. Klik på knappen Føj til Internet Explorer.
  7. Når vinduet vises, skal du markere afkrydsningsfeltet Gør denne til min standardsøgetjeneste.
  8. Klik på Tilføj

Internet Explorer 9

1. Klik på ikonet Værktøjer øverst til højre i browservinduet.
  2. Vælg Internetindstillinger.
  3. På fanen Generelt skal du finde sektionen Søgning og klikke på Indstillinger.
  4. Vælg Google.
  5. Klik på Angiv som standard, og klik på Luk

Internet Explorer 8

1. Gå til søgefeltet øverst til højre i browseren. Klik på pil ned ud for forstørrelsesglasikonet.
  2. Klik på Find flere tjenester
  3. Klik på Google
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Gør denne til min standardsøgemaskine".
  5. Vælg Administrer søgetjenester.
  6. Klik på Tilføj

Firefox

1. Klik på pil ned til venstre i den lille søgelinje øverst til højre i browseren.
  2. Vælg Google.

Safari

1. Klik på forstørrelsesglasset øverst til venstre i søgelinjen.
  2. Vælg Google.
Måske er du også interesseret i at angive Google som din startside.