Gør Google til min standardsøgemaskine

Gør Google til din standardsøgemaskine, så dine resultater altid kommer fra Google, når du søger. Hvis din browser ikke er angivet nedenfor, kan du se i Hjælp til browseren for at få oplysninger om ændring af søgeindstillinger.

Google Chrome

Computer

1. Åbn Google Chrome.
  2. Øverst til højre på siden skal du klikke på Chrome-menuen Chrome menu > Indstillinger.
  3. I sektionen "Søg" skal du vælge Google i rullemenuen.

Mobil

1. Åbn Google Chrome.
  2. Øverst til højre på siden skal du trykke på Chrome-menuen Chrome menu > Indstillinger.
  3. Tryk på Søgemaskine i sektionen "Generelt".
  4. Vælg Google.
Microsoft Edge
  1. Gå til Google.com via enhedens browser.
  2. Øverst til højre i browservinduet skal du vælge Flere handlinger (...) > Indstillinger.
  3. Rul ned til "Avancerede indstillinger", og vælg Vis avancerede indstillinger.
  4. Rul ned til "Søg i adresselinjen via", åbn listen, og vælg <Tilføj ny>.
  5. Vælg www.google.com > Tilføj som standard.
Internet Explorer 8 og nyere

Tip! Find ud af, hvilken version af Internet Explorer du bruger, ved at klikke på Hjælp > Om Internet Explorer.

Internet Explorer 11

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på pil ned øverst til højre i søgefeltet.
  3. Klik på Tilføj.
  4. Vælg Google.
  5. Klik på Føj til Internet Explorer.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Gør denne til min standardsøgemaskine".
  7. Klik på Tilføj.

Internet Explorer 10

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre på siden.
  3. Klik på Administrer tilføjelser.
  4. Klik på Søgemaskiner til venstre på siden.
  5. Klik på Find flere udbydere nederst til venstre.
  6. Vælg Google.
  7. Klik på Føj til Internet Explorer.
  8. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Gør denne til min standardsøgemaskine".
  9. Klik på Tilføj.

Internet Explorer 9

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på ikonet Værktøjer øverst til højre i browseren.
  3. Klik på Internetindstillinger.
  4. Find sektionen "Søgning" på fanen Generelt, og klik på Indstillinger.
  5. Vælg Google.
  6. Klik på Angiv som standard.
  7. Klik på Luk.

Internet Explorer 8

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på pil ned i søgefeltet øverst til højre i browseren.
  3. Klik på Find flere søgemaskiner.
  4. Klik på Google.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Gør denne til min standardsøgemaskine".
  6. Klik på Administrer søgemaskiner.
  7. Klik på Tilføj.
Firefox
  1. Åbn Firefox.
  2. Klik på forstørrelsesglasset i det lille søgefeltet i øverst til højre i din browser.
  3. Klik på Skift søgeindstillinger.
  4. Under "Standardsøgetjeneste" skal du vælge Google.
Safari
  1. Åbn Safari.
  2. Klik på luppen øverst til venstre på søgelinjen.
  3. Vælg Google.
Android-browser
  1. Åbn din browserapp. Den hedder muligvis Internet eller Browser.
  2. Tryk på menuknappen på din mobiltelefon eller øverst til højre i browseren.
  3. Tryk på Indstillinger > Avanceret > Angiv søgemaskine.
  4. Tryk på Google.

Tip! Det kan også være en god idé at indstille Google som din startside.