Gør Google til min standardsøgemaskine

Integrer Google-søgning i din browser ved at angive Google som din standardsøgemaskine. Da mange browsere har en indbygget søgefunktion, er dette med til at sikre, at Google anvendes som standard i din browsers søgefunktion.

Google Chrome

1. Klik på Chrome menu Chrome-menuen på browserens værktøjslinje, og vælg Indstillinger.
  2. search settings select google screenshot I sektionen "Søg" skal du vælge Google i rullemenuen.
  3. Når du fremover søger, sendes du direkte til Google!

Internet Explorer 6.0 og nyere

Se, hvilken version af Internet Explorer du bruger, ved at klikke på Hjælp og derefter Omt Internet Explorer.

• Internet Explorer 10

1. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre i browservinduet.
    2. Vælg Administrer tilføjelsesprogrammer.
    3. Vælg Søgetjenester.
    4. Klik på Find flere søgetjenester nederst til venstre på skærmen.
    5. Vælg Google.
    6. Klik på knappen Føj til Internet Explorer.
    7. Når vinduet vises, skal du markere afkrydsningsfeltet Gør denne til min standardsøgetjeneste.
    8. Klik på Tilføj

Internet Explorer 9

1. Klik på ikonet Værktøjer øverst til højre i browservinduet.
    2. Vælg Internetindstillinger.
    3. På fanen Generelt skal du finde sektionen Søgning og klikke på Indstillinger.
    4. Vælg Google.
    5. Klik på Angiv som standard, og klik på Luk
  • Internet Explorer 8

1. Gå til søgefeltet øverst til højre i browseren. Klik på pil ned ud for forstørrelsesglasikonet.
    2. Klik på Find flere tjenester
    3. Klik på Google
    4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Gør denne til min standardsøgetjeneste".
    5. Vælg Administrer søgetjenester.
    6. Klik på Tilføj
  • Internet Explorer 7

1. Gå til søgefeltet øverst til højre i din browser. Klik på pil ned ud for forstørrelsesglasikonet.
    2. Klik på Find flere tjenester
    3. Klik på Google
    4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Gør denne til min standardsøgetjeneste".
    5. Vælg Administrer søgetjenester.
    6. Klik på Tilføj tjeneste
  • Internet Explorer 6

1. Klik på knappen Søg over adresselinjen.
    2. Klik på Søgepræferencer
    3. Klik på Skift adfærd for internetsøgning.
    4. Vælg Google.
    5. Klik på OK.

Firefox

• Firefox 3.6 og nyere

1. Klik på pil ned til venstre for søgelinjen øverst til højre i browseren.
  2. Vælg Google på listen.

Safari til Mac OS X

1. Klik på forstørrelsesglasset øverst til venstre i søgelinjen.
  2. Vælg Google.

Opera

1. Klik på pil ned til venstre for søgelinjen øverst til højre i browseren.
  2. Vælg Google.

Kan du ikke se din browser på listen? Se Hjælp til programmet for at få oplysninger om, hvordan du ændrer søgeindstillingerne.

Måske er du også interesseret i at angive Google som din startside.