Gør Google til min standardsøgemaskine

Gør Google til din standardsøgemaskine, således at når du søger, vil dine resultater komme fra Google. Hvis du ikke kan se din browser på listen, kan du se i Hjælp til browseren for at få oplysninger om ændring af søgeindstillinger.

Google Chrome

Computer

1. Åbn Google Chrome.
  2. Klik på Chrome-menuen Chrome menu øverst til højre på siden.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. I sektionen "Søg" skal du vælge Google i rullemenuen

Mobil

1. Åbn Google Chrome.
  2. Tryk på Chrome-menuen Chrome menu øverst til højre på siden.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Tryk på Søgemaskine i sektionen "Generelt".
  5. Vælg Google.
Internet Explorer 8 og nyere

Tip! Find ud af, hvilken version af Internet Explorer du bruger ved at klikke på Hjælp > Om Internet Explorer.

Internet Explorer 11

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på pil ned i øverste højre hjørne af søgefeltet,
  3. Klik på Tilføj.
  4. Vælg Google.
  5. Klik på Føj til Internet Explorer
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for ​​"Gør dette til min standardsøgemaskine".
  7. Klik på Tilføj.

Internet Explorer 10

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på tandhjulsikonet i sidens øverste højre hjørne.
  3. Klik på Administrer tilføjelser.
  4. Klik på Søgemaskiner på sidens højre side.
  5. Klik på Find flere udbydere i nederste venstre hjørne.
  6. Vælg Google.
  7. Klik på Føj til Internet Explorer
  8. Markér afkrydsningsfeltet ud for ​​"Gør dette til min standardsøgemaskine".
  9. Klik på Tilføj.

Internet Explorer 9

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på ikonet Værktøjer i browserens øverste højre hjørne.
  3. Klik på Internetindstillinger.
  4. Find sektionen "Søgning" på fanen Generelt, og klik på Indstillinger.
  5. Vælg Google.
  6. Klik på Angiv som standard.
  7. Klik på Luk.

Internet Explorer 8

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på pil ned i søgefeltet i din browsers øverste højre hjørne.
  3. Klik på Find flere søgemaskiner.
  4. Klik på Google.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for ​​"Gør dette til min standardsøgemaskine".
  6. Klik på Administrer søgemaskiner.
  7. Klik på Tilføj.
Firefox
  1. Åbn Firefox.
  2. Klik på forstørrelsesglasset Magnifying glass icon i det lille søgefeltet i øverst til højre i din browser.
  3. Klik på Skift søgeindstillinger.
  4. Under "Standardsøgetjeneste" skal du vælge Google.
Safari
  1. Åbn Safari.
  2. Klik på forstørrelsesglasset øverst til venstre i søgelinjen.
  3. Vælg Google.
Android-browser
  1. Åbn din browserapp. Den hedder muligvis Internet eller Browser.
  2. Tryk på menuknappen på din mobiltelefon eller øverst til højre i browseren.
  3. Tryk på Indstillinger > Avanceret > Angiv søgemaskine.
  4. Tryk på Google.

Tip! Det kan også være en god ide at indstille Google som din startside.

page author courtney

Courtney er ekspert i Søgning og forfatter af denne hjælpeside. Du kan give hende feedback om siden nedenfor.