Gør Google til min standardsøgemaskine

Du kan få resultater fra Google, hver gang du søger, ved at gøre Google til din standardsøgemaskine. Hvis din browser ikke er angivet nedenfor, kan du gå til Hjælp til browseren for at få oplysninger om ændring af søgeindstillinger.

Google Chrome

Computer

1. Åbn Google Chrome.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Vælg Google under "Søgemaskine".

Mobil

1. Åbn Google Chrome.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Tryk på Søgemaskine under "Grundlæggende".
  4. Tryk på Google.
Microsoft Edge
  1. Gå til google.dk via enhedens browser.
  2. Øverst til højre skal du klikke på More actions (Flere handlinger) (...) og dernæst Settings (Indstillinger).
  3. Klik på View Advanced settings (Se avancerede indstillinger) i sektionen "Advanced settings (Avancerede indstillinger)".
  4. Klik på Change (Skift) under "Search in address bar with (Søg i adresselinjen med)".
  5. Klik på Google Search (Google Søgning) og dernæst Set as default (Angiv som standard).

Bemærk! Hvis Google Søgning ikke vises som en mulighed, kan du prøve at søge på google.com og derefter prøve vejledningen igen.

Internet Explorer 8 og nyere

Tip! Du kan se, hvilken version af Internet Explorer du bruger, ved at klikke på Help (Hjælp) og dernæst About Internet Explorer (Om Internet Explorer).

Internet Explorer 11

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på pilen øverst til højre i søgefeltet.
  3. Klik på Add (Tilføj).
  4. Vælg Google Søgning.
  5. Klik på Tilføj.
  6. Klik på Settings (Indstillinger) Indstillinger øverst til højre.
  7. Vælg Administrer tilføjelser.
  8. Klik på Søgemaskiner.
  9. Vælg Google.
  10. Klik på Set as default (Angiv som standard).

Internet Explorer 10

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre på siden.
  3. Klik på Administrer tilføjelser.
  4. Klik på Søgemaskiner til venstre på siden.
  5. Klik på Find flere søgemaskiner nederst til venstre.
  6. Vælg Google.
  7. Klik på Føj til Internet Explorer
  8. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Gør denne til min standardsøgemaskine".
  9. Klik på Tilføj.

Internet Explorer 9

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på ikonet Værktøjer øverst til højre i browseren.
  3. Klik på Internetindstillinger.
  4. Find sektionen "Søgning" på fanen Generelt, og klik på Indstillinger.
  5. Vælg Google.
  6. Klik på Angiv som standard.
  7. Klik på Luk.

Internet Explorer 8

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på pil ned i søgefeltet øverst til højre i browseren.
  3. Klik på Find flere søgemaskiner.
  4. Klik på Google.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Gør denne til min standardsøgemaskine".
  6. Klik på Administrer søgemaskiner.
  7. Klik på Tilføj.
Firefox
  1. Åbn Firefox.
  2. Klik på Søg Søg i det lille søgefelt øverst til højre i din browser.
  3. Klik på Skift søgeindstillinger.
  4. Vælg Google under "Standardsøgemaskine".
Safari
  1. Åbn Safari.
  2. Klik på søgefeltet.
  3. Klik på luppen øverst til venstre i søgefeltet.
  4. Vælg Google.
Android-browser
  1. Åbn din browserapp. Den hedder muligvis Internet eller Browser.
  2. Tryk på menuen på din telefon eller øverst til højre i browseren.
  3. Tryk på Indstillinger og dernæst Avanceret og dernæst Angiv søgemaskine.
  4. Tryk på Google.