Fer que Google sigui el motor de cerca predeterminat

Per obtenir resultats de Google cada vegada que cerqueu alguna cosa, podeu fer que Google sigui el vostre motor de cerca predeterminat. Si el vostre navegador no s'inclou a la llista següent, consulteu-ne els recursos d'ajuda per obtenir informació sobre com es canvia la configuració de cerca.

Google Chrome

Ordinador

1. Obriu Google Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració. O, a la barra d'adreces, introduïu chrome://settings.
    • Consell: si hi ha una actualització de Chrome disponible, veureu l'opció Actualitza  a la part superior dreta. Feu clic a Actualitza  i després Configuració.
  3. A "Motor de cerca", seleccioneu Google.

Telèfon o tauleta Android

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Configuració.
  3. A "Configuració bàsica", toqueu Motor de cerca i després Google.

iPhone o iPad

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part inferior, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Motor de cerca i, a continuació, Google.
Microsoft Edge

Microsoft Edge 79 i versions posteriors

1. Obriu Microsoft Edge.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració i Més Configuració i més i després Configuració.
  3. A l'esquerra, feu clic a Privadesa i serveis. Si no trobeu aquesta opció, primer feu clic a Menú Menú a la part superior esquerra.
  4. Desplaceu-vos fins a la part inferior i feu clic a la barra d'adreces.
  5. Al menú desplegable "Motor de cerca utilitzat a la barra d'adreces", seleccioneu Google.

Microsoft Edge 44 i versions anteriors

1. Obriu Microsoft Edge.
  2. Aneu a google.com.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Configuració i Més Configuració i més i després Configuració.
  4. A la secció "Configuració avançada", feu clic a Visualitza la configuració avançada.
  5. A "Cerca a la barra d'adreces amb", feu clic a Canvia.
  6. Feu clic a Cerca de Google i després Estableix com a predeterminat.
Internet Explorer 8 i versions posteriors

Consell: per veure quina versió d'Internet Explorer utilitzeu, feu clic a Ajuda i després Quant a l'Internet Explorer.

Internet Explorer 11

1. Obriu Internet Explorer.
  2. A la part superior dreta, feu clic a la icona d'engranatge.
  3. Feu clic a Gestiona els complements.
  4. A la part inferior, feu clic a Cerca més barres d'eines i extensions.
  5. Desplaceu-vos cap avall fins a l'extensió de la Cerca de Google.
  6. Feu clic a Afegeix. Per confirmar l'acció, torna a fer clic a Afegeix.
  7. A la part superior dreta, feu clic a la icona d'engranatge.
  8. Feu clic a Gestiona els complements.
  9. A l'esquerra, a "Tipus de complements", feu clic a Proveïdors de cerca.
  10. A la dreta, feu clic a Cerca de Google.
  11. A la part inferior, feu clic a Estableix com a predeterminat.

Internet Explorer 10

1. Obriu Internet Explorer.
  2. A l'extrem superior dret de la pàgina, feu clic a la icona d'engranatge.
  3. Feu clic a Gestiona els complements.
  4. A la part esquerra de la pàgina, feu clic a Proveïdors de cerca.
  5. A l'extrem inferior esquerre, feu clic a Cerca més proveïdors.
  6. Seleccioneu Google.
  7. Feu clic a Afegeix a l'Internet Explorer.
  8. Activeu la casella situada al costat de "Fes que aquest sigui el meu proveïdor de cerca predeterminat".
  9. Feu clic a Afegeix.

Internet Explorer 9

1. Obriu Internet Explorer.
  2. A l'extrem superior dret del navegador, feu clic a la icona Eines.
  3. Feu clic a Opcions d'Internet.
  4. A la pestanya General, aneu a la secció "Cerca" i feu clic a Configuració.
  5. Seleccioneu Google.
  6. Feu clic a Configuració per defecte.
  7. Feu clic a Tanca.

Internet Explorer 8

1. Obriu Internet Explorer.
  2. A l'extrem superior dret del navegador, feu clic a la fletxa cap avall del quadre de cerca.
  3. Feu clic a Cerca més proveïdors.
  4. Feu clic a Google.
  5. Activeu la casella situada al costat de "Fes que aquest sigui el meu proveïdor de cerca predeterminat".
  6. Feu clic a Administra els proveïdors de cerca.
  7. Feu clic a Afegeix.
Firefox
  1. Obriu Firefox.
  2. A la barra de cerca petita que hi ha a la part superior dreta del navegador, feu clic a Cerca Cerca.
  3. Feu clic a Canvia els paràmetres de cerca.
  4. A "Motor de cerca per defecte", seleccioneu Google.
Safari
  1. Obriu Safari.
  2. Feu clic a la barra de cerca.
  3. A l'extrem esquerre de la barra de cerca, feu clic a la lupa.
  4. Seleccioneu Google.
Navegador Android
  1. Obriu l'aplicació de navegador. Es pot anomenar Internet o Navegador.
  2. Toqueu el botó Menú del telèfon o el de la part superior dreta del navegador.
  3. Toqueu Configuració i després Avançada i després Defineix el motor de cerca.
  4. Toqueu Google.