Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Bruk Google som startside

Du kan velge Google som startsiden din for å gå raskt til Google hver gang du åpner nettleseren.

Endre startsiden

Velg en nettleser nedenfor, og følg fremgangsmåten på datamaskinen din. Hvis du ikke ser nettleseren din nedenfor, går du til hjelpedelen i nettleseren og ser etter informasjon om hvordan du endrer startsiden i nettleseren.

Firefox
  1. Åpne nettleseren, og gå til www.google.com.
  2. Dra fanen til startsideknappen, og slipp.
  3. Klikk på Ja.
Google Chrome
  1. Klikk på Mer Mer etterfulgt av Innstillinger øverst til høyre i nettleseren på datamaskinen.
  2. Slå på Vis startsideknapp i «Utseende»-delen.
  3. Velg det andre alternativet, og skriv deretter inn www.google.com.
Safari
  1. Velg Safari øverst til venstre på skjermen etterfulgt av Valg etterfulgt av Generelt.
  2. Velg Startside ved siden av «Nye vinduer åpner med» og «Nye faner åpner med».
  3. Skriv inn www.google.com ved siden av «Startside».
Internet Explorer
  1. Klikk på Verktøy på menyraden øverst i nettleseren.
  2. Velg Alternativer for Internett.
  3. Klikk på Generelt-fanen.
  4. Skriv inn www.google.com i tekstfeltet i «Startside»-delen.
  5. Klikk på OK.
  6. Start nettleseren på nytt.
Microsoft Edge
  1. Velg Mer 더보기 etterfulgt av Innstillinger øverst til høyre i nettleseren.
  2. Rull ned til «Åpne med», og velg En bestemt side eller sider.
  3. Åpne listen, og velg Tilpass. Velg deretter «X» ved siden av den nåværende startsiden.
  4. Skriv inn www.google.com ved siden av «Angi en URL-adresse», og velg plusstegnet.

Jeg klarer ikke å fjerne Google som startside

Google endrer ikke startsideinnstillingene dine uten tillatelse fra deg.

1. Tilbakestill startsiden din. Velg en nettleser ovenfor, og følg deretter fremgangsmåten for å bytte ut Google med nettstedet du vil ha som startside.
  2. Se etter uønsket programvare. Hvis tilbakestilling av startsiden ikke løser problemet, kan det hende du har uønsket eller skadelig programvare som imiterer Google-nettstedet. Finn ut mer om skadelig programvare og hvordan du kan fjerne den