Angi Google som startsiden min

Du kan angi Google som startsiden din for å gå raskt til Google hver gang du åpner nettleseren din. Nedenfor finner du instruksjoner for populære nettlesere

Google Chrome

1. Klikk på Chrome-menyen Chrome-menyen øverst til høyre i nettleseren.
  2.  Klikk på Innstillinger.
  3. search settings appearance section screenshot I Utseende-delen merker du av i boksen ved siden av Vis startsideknappen. Når boksen er merket av, ser du en nettadresse nedenfor.
  4. search settings appearance section change link screenshotKlikk på Endre.
  5. search settings dialogue box screenshotKlikk på Åpne denne siden og skriv inn [www.google.no] i tekstfeltet.
  6. search settings OK button screenshotKlikk på OK.

Internet Explorer 6 og nyere versjoner

1. Klikk på  Verktøy på menyraden øverst i nettleseren.
  2. Velg Alternativer for Internett.
  3. Klikk på Generelt-fanen.
  4. I «Startside»-delen skriver du inn [//www.google.com] i tekstfeltet.
  5. Klikk på OK.

Når du har fullført disse trinnene, starter du nettleseren på nytt for å se den nye startsiden.

Firefox 7.1 og nyere versjoner

1. Åpne nettleseren din, og gå til www.google.no.
  2. Klikk på ikonet til venstre for nettadressen. Dra ikonet til startsideknappen øverst til høyre i nettleseren, og slipp det.
  3. Klikk på Ja.

Safari 3.0 og nyere versjoner (Mac OS X)

1. Klikk på Safari-menyen > Innstillinger i nettleseren.
  2. Klikk på Generelt-fanen.
  3. I Startside-delen skriver du inn [www.google.no] i tekstfeltet og klikker på Angi.

Er ikke nettleseren din oppført? Du finner informasjon om hvordan du angir startside i hjelpefunksjonen for nettleseren. Kanskje du også er interessert i å angi Google som standard søkemotor?