Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Googlen asettaminen etusivuksi

Asettamalla Googlen etusivuksesi pääset Googleen nopeasti aina, kun avaat selaimen.

Etusivun vaihtaminen

Jos et näe selaintasi luettelossa, etsi tietoja etusivun vaihtamisesta selaimesi ohjeista.

Google Chrome

Huom. Google Chromen etusivua ei voi vaihtaa tabletilla tai puhelimella.

1. Klikkaa tietokoneen selaimen oikeassa yläkulmassa Chrome-valikkoa Valikko > Asetukset.
  2. Valitse Ulkonäkö-kohdassa Näytä Etusivu-painike -valintaruutu. Kun valintaruutu on valittu, näet sen alla verkko-osoitteen.
  3. Valitse Vaihda.
  4. Valitse Avaa tämä sivu ja kirjoita tekstikenttään www.google.fi.
  5. Valitse OK.
Microsoft Edge
  1. Valitse selaimen oikeassa yläkulmassa More actions (…) (Lisää toimintoja) > Settings (Asetukset).
  2. Vieritä kohtaan Open with (Avaa käyttämällä kohdetta) ja valitse A specific page or pages (Valitsemasi sivu tai sivut).
  3. Avaa luettelo ja valitse Custom (Muokattu). Valitse sitten X laitteen nykyisen etusivun vierestä.
  4. Kirjoita www.google.com kohtaan Enter a web address (Anna verkko-osoite) ja valitse plusmerkki.
Internet Explorer
  1. Valitse Työkalut selaimen ylälaidan valikkopalkissa.
  2. Valitse Internet-asetukset.
  3. Valitse Yleiset-välilehti.
  4. Kirjoita Kotisivu-kohdan tekstikenttään //www.google.fi.
  5. Valitse OK.

Kun olet suorittanut toimenpiteet, käynnistä selain uudelleen, minkä jälkeen näet uuden etusivusi.

Firefox
  1. Avaa selain ja siirry osoitteeseen www.google.fi.
  2. Vedä ja pudota välilehti etusivupainikkeen päälle.
  3. Valitse Kyllä.
Safari
  1. Valitse näytön vasemmassa yläkulmassa Safari > Asetukset.
  2. Valitse Yleiset-välilehti.
  3. Kirjoita Kotisivu-kohdan tekstikenttään www.google.fi ja paina Enter.
Android-selain
  1. Avaa selainsovellus. Sen nimi voi olla Internet tai Selain.
  2. Kosketa Valikko-painiketta puhelimessasi tai selaimen oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Asetukset > Yleiset > Aseta saapumissivu.
  4. Kirjoita www.google.fi.

Vinkki: voit myös halutessasi asettaa Googlen selaimen etusivuksi.

Google on juuttunut etusivukseni

Google ei koskaan muuta etusivuasetuksiasi ilman lupaasi. Yllä olevilla selainkohtaisilla ohjeilla voit asettaa etusivusi uudelleen. Ohjeita noudattamalla voit vaihtaa etusivuksi haluamasi sivuston Googlen sijaan.

Jos etusivun uudelleen asettaminen ei ratkaise ongelmaa, syynä voi olla Googlen sivustoksi tekeytyvä haittaohjelma. Lisätietoja haittaohjelmien tunnistamisesta ja poistamisesta