Notificació "Aquest lloc web pot malmetre l'ordinador"

El missatge "Aquest lloc web pot malmetre l'ordinador" es mostra a sota de l'URL d'un lloc quan pensem que el lloc al qual esteu a punt d'accedir pot permetre que alguns programes instal·lin programari maliciós a l'ordinador.

Què passa si accediu al lloc?

El programari maliciós pot permetre que programes no desitjats robin contrasenyes i números de targetes de crèdit, alenteixin l'ordinador o modifiquin els resultats de la cerca. Us recomanem que no visiteu el lloc web fins que aquest missatge no desaparegui del resultat de la cerca.

Consell: si creieu que un lloc web ha baixat programari maliciós a l'ordinador, obteniu més informació sobre com informar de baixades malicioses i com mantenir el dispositiu net.

Suprimir el missatge del vostre lloc

L'avís "Aquest lloc pot provocar danys al vostre ordinador" no se suprimirà fins que l'administrador web del lloc no prengui mesures.

Seguiu aquests passos per solucionar el problema si l'avís es mostra al vostre lloc:

1. Registreu i verifiqueu el lloc web a Search Console de Google.
  2. Inicieu la sessió a Search Console i comproveu la secció "Problemes de seguretat" per veure informació d'exemples d'URL que podrien estar infectats. Solucioneu el problema de seguretat va permetre que s'infectés el lloc web. Si no ho feu, és probable que es torni a infectar.
  3. Llegiu els nostres recursos per a llocs web piratejats per obtenir informació detallada sobre com solucionar el problema al vostre lloc web.
  4. Quan hàgiu netejat tot el lloc web i sigui segur de nou, sol·liciteu una revisió a la secció Problemes de seguretat a Search Console. Un cop determinem que el lloc s'ha solucionat, suprimirem la notificació "Aquest lloc pot malmetre l'ordinador".

Encara necessiteu ajuda? Publiqueu una pregunta al Fòrum d'ajuda per a administradors web; els experts de Google Search Console us ajudaran a resoldre el problema.