Brug internettet uden registrering

Du kontrollerer, hvilke oplysninger du deler med Google, når du søger. Hvis du vil være mere privat, når du browser på nettet, kan du bruge privat browsing, logge ud af din konto, ændre dine indstillinger for tilpassede resultater eller slette tidligere aktivitet.

Hvis du vil søge på nettet uden at gemme din webaktivitet, kan du bruge privat browsing i en browser (f.eks. Chrome eller Safari).

Sådan virker privat browsing

• De søgninger, du foretager, websites, du besøger, og filer, du downloader, registreres ikke i din browser- og downloadhistorik.
  • Cookies slettes, når du lukker dit vindue i privat browsing.
Åbn privat browsing
Se, hvordan du søger privat i disse browsere:
Log ud af din Google-konto

Følg disse trin for at kontrollere, om du er logget ud:

1. Gå til en Google-side, f.eks. google.dk.
  2. Se øverst til højre på siden.
    • Hvis du ser knappen Log ind, er du allerede logget ud af din konto.
    • Hvis du ikke ser knappen "Log ind", skal du klikke på dit billede eller din e-mailadresse og derefter klikke på Log ud.
Fjern alle tilpassede resultater

Dine søge- og annonceresultater kan være tilpassede, selvom du er logget ud. Du kan f.eks. få vist resultater baseret på resultater, du klikker på, herunder links til apps.

Sådan fjerner du disse resultater:

1. Åbn siden Administrer dine Google-annoncer.
  2. Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  3. Deaktiver indstillingen ud for "Annoncetilpasning". Dermed deaktiveres indstillingen for alle, der bruger den samme browser og enhed som dig, medmindre de logger ind.

Slet dine tidligere søgninger og din browseraktivitet

Slet din browserhistorik

Slet seneste historik

Dine søgninger, sider, du besøger, og andre webaktiviteter gemmes muligvis i din browser eller i Google Toolbar. Få oplysninger om, hvordan du sletter din historik i Chrome, Internet Explorer, Safari, Toolbar og Firefox.

Slet browserhistorik

Browser- og downloadhistorik gemmes muligvis i din browsers cache. Find ud af, hvordan du rydder din browsers cache og cookies i Chrome, Internet Explorer, Safari og Firefox.