Cercar i navegar de manera privada

Podeu controlar la informació que compartiu amb Google quan feu cerques. Per navegar pel web de manera més privada, podeu utilitzar la navegació privada, tancar la sessió del compte, canviar la configuració dels resultats de la cerca personalitzats o suprimir l'activitat anterior.

Si vols fer cerques al web sense desar l'activitat, pots utilitzar el mode de navegació privada en un navegador (com ara Chrome o Safari).

Com funciona la navegació privada

• Les cerques que fas, els llocs que consultes i els fitxers que baixes no es registren a l'historial de navegació ni al de baixades.
  • Les galetes se suprimeixen quan tanques la finestra de navegació privada.
Obrir el mode de navegació privada
Consulta com pots fer cerques de manera privada en aquests navegadors:
Tancar la sessió del compte de Google

Per comprovar si tens la sessió tancada, segueix aquests passos:

1. Ves a qualsevol pàgina de Google, com ara google.com.
  2. Mira a la part superior dreta de la pàgina:
    • Si veus el botó "Inicia la sessió", vol dir que la sessió del compte ja està tancada.
    • Si no el veus, fes clic a la foto o l'adreça electrònica i, a continuació, a Tanca la sessió.
Suprimir tots els resultats personalitzats

Els resultats de la cerca i dels anuncis es poden personalitzar encara que no tinguis la sessió iniciada; per exemple, pot ser que vegis resultats basats en els resultats en què fas clic, inclosos els enllaços que dirigeixen a aplicacions.

Per suprimir aquests resultats, segueix aquests passos:

1. Obre la pàgina Controlar els anuncis de Google.
  2. Si encara no ho has fet, inicia la sessió al compte de Google.
  3. Desactiva l'opció "Personalització d'anuncis". Es desactivarà per a qualsevol usuari que faci servir el mateix navegador i dispositiu, tret que hi iniciï la sessió.

Suprimir les cerques i l'activitat de navegació anteriors

Suprimir l'historial del navegador

Suprimir l'historial recent

Les cerques que fas, les pàgines que consultes i la resta d'activitat al web es poden desar al navegador o a la Barra Google. Consulta com pots suprimir l'historial a Chrome, a Internet Explorer, a Safari, a la Barra Google i a Firefox.

Suprimir l'historial de navegació anterior

És possible que els historials de navegació i de baixades anteriors estiguin emmagatzemats a la memòria cau del navegador. Consulta com pots esborrar la memòria cau i les galetes del navegador a Chrome, Internet Explorer, Safari i Firefox.