Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søg og brug internettet privat

Du styrer, hvilke oplysninger du deler med Google, når du søger. Hvis du vil være privat, når du browser på nettet, kan du bruge privat browsing, logge ud af din konto, ændre dine indstillinger for tilpassede resultater eller slette tidligere aktivitet.

Hvis du vil søge på nettet uden at gemme søgeaktiviteten på din konto, kan du bruge privat browsing i en browser (f.eks. Chrome eller Safari).

Sådan fungerer privat browsing

Privat browsing fungerer forskelligt, afhængigt af hvilken browser du bruger. Privat browsing omfatter som regel følgende:

• De søgninger, du foretager, eller de websites, du besøger, gemmes ikke på din enhed eller i din browserhistorik.
  • De filer, du downloader, eller de bogmærker, du opretter, gemmes muligvis på din enhed.
  • Cookies slettes, når du lukker dit vindue eller din fane i privat browsing.
  • Du kan muligvis se søgeresultater og forslag, der er baseret på din placering eller andre søgninger, du har foretaget i din aktuelle browsersession.

Vigtigt! Hvis du logger ind på din Google-konto for at bruge en webtjeneste som f.eks. Gmail, gemmes dine søgninger og din browseraktivitet muligvis på din konto.

Åbn tilstanden privat browsing

Se, hvordan du søger privat i disse browsere:

Log ud af din Google-konto

Når du browser privat, er du som standard logget ud af din Google-konto. Hvis du logger ind på din Google-konto via en webtjeneste som f.eks. Gmail, gemmes din browseraktivitet muligvis på din konto.

1. Gå til en Google-side, f.eks. google.dk.
  2. Øverst til højre skal du klikke på profilbilledet for din Google-konto og derefter Log ud.
    • Hvis du ser knappen Log ind, er du allerede logget ud af din konto.