Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Appen Google Sök för Windows 8

Du kan snabbt söka på internet och enkelt få tillgång till andra produkter från Google med hjälp av Appen Google Sök för Windows 8.

Har du inte appen Google Sök än? Hämta appen Google Sök för en Windows 8-enhet.

Söktips

• Röstsökning: Starta en röstsökning genom att trycka på mikrofonen voice_icon_image.
  • Använda andra produkter från Google: Tryck på Appar App om du vill komma till andra produkter från Google, till exempel Maps, Kalender eller Gmail.
  • Tidigare sökningar: Tryck på Historik Historik så visas söktermer du har använt nyligen.
  • Hitta en viss typ av information: Filtrera resultaten efter kategorier som Bilder, Videor eller Nyheter via fältet ovanför sökresultaten.
  • Begränsa resultaten: Tryck på Mer följt av Sökverktyg om du vill välja verktyg som filtrerar resultat efter källa, färg och översatta sidor.

Så här ändrar du inställningarna

1. Öppna appen Google Sök på en Windows 8-enhet.
  2. Dra från höger på skärmen och öppna menyn med snabbknappar.
  3. Tryck på Inställningar Settings > Inställningar.
  4. Aktivera eller inaktivera inställningen du vill ändra.

Sökinställningar

Söka med hjälp av rösten

När röstsökningsfunktionen är aktiverad kan du trycka på mikrofonen voice_icon_image och säga det du vill söka efter. När röstsökningsfunktionen är inaktiverad visas inte mikrofonen på söksidan.

Visa resultat medan du skriver

När du börjar skriva söktermen visas populära sökresultat under sökrutan. Om resultaten inte stämmer med det du söker efter fortsätter du att skriva. Sökresultaten uppdateras allt eftersom du skriver. Läs mer om resultat medan du skriver.

Filtrera bort explicita resultat

Om du vill att potentiellt explicita resultat ska filtreras bort eller visas öppnar du sidan Sökinställningar och ändrar inställningen för SafeSearch.

Tidigare sökningar

Radera tidigare sökningar

Tryck på Ta bort historik på enheten följt av Ja.

Sluta spara sökningar på enheten

Aktivera eller inaktivera Kom ihåg historik på enheten.

Hantera tidigare sökningar som sparats i Google-kontot

När du är inloggad visas knappen Hantera webbhistoriken.

Om du trycker på den kan du se och radera sökningar som har sparats på sidan Min aktivitet.