Aplicació Cerca de Google per a Windows 8

Mitjançant l'aplicació Cerca de Google per a Windows 8, pots fer cerques ràpides al web i accedir a altres productes de Google.

Encara no tens l'aplicació Cerca de Google? Baixa-la per al dispositiu Windows 8.

Consells per a la cerca

• Cerca per veu: per iniciar una cerca per veu, toca la icona de micròfon voice_icon_image.
  • Utilitzar altres productes de Google: per accedir a altres productes de Google, com ara Maps, Calendar i Gmail, toca Aplicacions Aplicació.
  • Cerques anteriors: per veure els termes de cerca recents, toca Historial Historial.
  • Cercar un tipus d'informació: utilitza la barra situada a la part superior dels resultats de la cerca per filtrar els resultats per categories, com ara imatges, vídeos o notícies.
  • Reduir el nombre de resultats: per triar les eines per filtrar els resultats per hora, font, color i pàgines traduïdes d'idiomes estrangers, toca Més i, a continuació, Eines de cerca.

Com es canvia la configuració

1. Obre l'aplicació Cerca de Google al dispositiu Windows 8.
  2. Llisca des del costat dret de la pantalla per obrir el menú de botons d'accés.
  3. Toca Configuració Settings > Configuració.
  4. Activa o desactiva l'opció que vulguis modificar.

Configuració de la cerca

Fer servir la veu per cercar

Quan la cerca per veu està activada, pots tocar la icona de micròfon voice_icon_image i dir la cerca en veu alta. Si la desactives, el micròfon no es mostra a la pàgina de cerca.

Veure resultats a mesura que s'escriu

Quan comencis a escriure el terme de cerca, veuràs resultats de cerca populars a sota del quadre de cerca. Si no obtens els resultats que vols, continua escrivint i els resultats s'actualitzaran a mesura que escriguis. Obtén més informació sobre els resultats a mesura que s'escriu.

Filtrar els resultats explícits

Per filtrar o mostrar els resultats explícits, ves a la pàgina Configuració de la cerca i canvia l'opció de configuració de SafeSearch.

Cerques anteriors

Suprimir les cerques anteriors

Toca Esborra l'historial d'aquest dispositiu i, a continuació, .

Deixar de desar les cerques al dispositiu

Activa o desactiva l'opció "Registra l'historial d'aquest dispositiu".

Gestionar cerques anteriors desades al compte de Google

Si has iniciat la sessió, es mostrarà el botó "Gestiona l'historial web".

Toca'l per veure i suprimir les cerques que s'hagin desat a la pàgina La meva activitat.