Com utilitzar Google Llibres

A Google Llibres, podeu llegir llibres i revistes, baixar-los, citar-los i traduir-los. Alguns llibres els proporcionen els editors, mentre que d'altres s'han escanejat com a part del Projecte Biblioteca.

Llegir llibres i revistes

1. Aneu a Google Llibres.
  2. Cerqueu el títol, l'autor, l'ISBN o paraules clau.
  3. Feu clic en un títol. Veureu informació bàsica i una part o la totalitat del llibre. Obteniu informació sobre els fragments del llibre que podeu veure.

Baixar, citar o traduir un llibre

1. Aneu a Google Llibres.
  2. Cerqueu el títol, l'autor, l'ISBN o paraules clau.
  3. Feu clic en un llibre.
  4. Seguiu els passos següents segons l'acció que vulgueu dur a terme.

Baixar un llibre

Podeu baixar gratuïtament alguns llibres o revistes per llegir-los més endavant o imprimir-los.

1. Aneu a Google Llibres.
  2. A la barra de cerca, introduïu el títol, l'autor, l'ISBN o paraules clau.
  3. Feu clic en un llibre.
  4. A la part superior esquerra, aneu a Llibre electrònic: gratuït.
  5. Al costat de "Baixa", feu clic a PDF o EPUB.

Si no es mostra l'opció "Llibre electrònic: gratuït", feu clic a Compra el llibre electrònic. D'aquesta manera, tindreu l'opció de comprar el llibre.

Citar un llibre

1. A l'esquerra, feu clic a Sobre aquest llibre.
  2. Desplaceu-vos cap avall fins a "Informació bibliogràfica". Veureu informació que podreu utilitzar per citar el llibre.

Copiar o traduir part d'un llibre

1. A la part superior de la pàgina, feu clic a Retalla Retalla. Aquesta opció no està disponible per a tots els llibres.
  2. Seleccioneu text del llibre.
    • Per copiar el text com a paraules, seleccioneu-lo i copieu-lo a "Text de la selecció".
    • Per copiar el text com una imatge, copieu l'URL a "Imatge" o "Insereix".
    • Per traduir el text, feu clic a Tradueix.

Si no veieu l'opció per copiar o traduir text, vol dir que l'editor no ha fet que estigui disponible per a aquest llibre.

Solucionar problemes habituals

No podeu veure cap llibre ni cap revista

Proveu aquestes solucions habituals:

1. Desactiveu qualsevol connector o extensió de bloqueig d'anuncis. Obteniu informació sobre com desactivar les extensions.
  2. Utilitzeu un altre navegador, com ara Chrome o Safari, per obrir Google Llibres.
  3. Seguiu els passos per esborrar la memòria cau i les galetes del navegador.

Si encara teniu problemes, contacteu amb nosaltres.

No podeu veure el llibre sencer

El propietari no ha acceptat mostrar el llibre sencer, o pot ser que el llibre no s'hagi escanejat completament.

• Per cercar el llibre en una biblioteca: a l'esquerra, feu clic a Obtén una còpia impresa del llibre Després Cerca en una biblioteca.
  • Per comprar el llibre en línia: a l'esquerra, feu clic a Obtén una còpia impresa del llibre i seleccioneu una botiga.
  • Si penseu que el llibre és de domini públic al vostre país, demaneu-nos que el revisem.
  • Si sou el propietari del llibre o de la revista i voleu permetre que se'n mostrin més fragments a Google Llibres, reclameu-lo.