Sånn bruker du Google Bøker

På Google Bøker kan du lese bøker og tidsskrifter, laste dem ned for å lese senere, sitere dem og oversette dem.

Les bøker og tidsskrifter

1. Gå til Google Bøker.
  2. Skriv inn tittelen, forfatteren, ISBN-nummeret eller søkeord i søkefeltet.
  3. Klikk på Søk i bøker. Gå til Avansert søk for å søke med filtre.
  4. Klikk på tittelen til en bok eller et tidsskrift. Du ser kanskje en forhåndsvisning av hele boken eller tidsskriftet.

Last ned, siter eller oversett en bok

Last ned en gratisutgave av en bok

Noen bøker og tidsskrifter kan lastes ned gratis.

1. Gå til Google Bøker.
  2. Skriv inn tittelen, forfatteren, ISBN-nummeret eller søkeord i søkefeltet.
  3. Klikk på en bok.
  4. Hold markøren over e-bok – gratis. Hvis du ikke ser dette alternativet, må du kanskje betale for boken, eller så er den ikke tilgjengelig.
  5. Klikk på PDF eller EPUB ved siden av «Last ned».
Siter en bok
  1. Søk etter en bok på Google Bøker.
  2. Klikk på en bok.
  3. Klikk på Om denne boken til venstre.
  4. Rull ned til «Bibliografisk informasjon»-delen. Du ser informasjon du kan bruke til å sitere boken.
Oversett deler av en bok
  1. Klikk på Klipp ut Klipp ut øverst på en bokside.
  2. Markér teksten i boken.
  3. Klikk på Oversett.

En bok er ikke tilgjengelig i full visning

Hvis du ikke kan se hele boken, eller hvis du ikke kan laste den ned, kan dette skyldes følgende:

• Hvis boken er opphavsrettbeskyttet, må opphavsrettseieren samtykke i at boken vises.
  • Boken har kanskje ikke blitt skannet av Google Bøker-teamet ennå.

Hvis du tror at boken er uten opphavsrett i landet ditt, men den likevel ikke er tilgjengelig for full visning, kan du be oss om å gjennomgå den.

Hvis du eier opphavsretten på boken og vil at vi skal vise mer av den, kan du gjøre krav på boken.

Kontakt oss

Kontakt oss for å få hjelp med bøker du har kjøpt eller sendt inn, rapportere kvalitetsproblemer og manglende sider eller rapportere ulovlig eller støtende innhold.