Google Boeken gebruiken

Op Google Boeken kunt u boeken en tijdschriften lezen en ze downloaden voor later, citeren en vertalen.

Boeken en tijdschriften lezen

1. Ga naar Google Boeken.
  2. Geef in de zoekbalk de titel, de auteur, het ISBN-nummer of zoekwoorden op.
  3. Klik op Boeken zoeken. Ga naar Geavanceerd zoeken als u wilt zoeken met filters.
  4. Klik op de titel van een boek of tijdschrift. U kunt een voorbeeld of het volledige boek of tijdschrift te zien krijgen.

Als u niet het volledige boek te zien krijgt of u dit niet kunt downloaden, volgen hier enkele redenen waarom:

• Als het boek auteursrechtelijk is beschermd, moet de eigenaar ermee akkoord gaan dat het boek wordt weergegeven.
  • Het is mogelijk dat het boek nog niet is gescand door het team van Google Boeken.

Een boek downloaden, citeren of vertalen

Een gratis exemplaar van een boek downloaden

U kunt sommige boeken en tijdschriften gratis downloaden.

1. Ga naar Google Boeken.
  1. Geef in de zoekbalk de titel, de auteur, het ISBN-nummer of zoekwoorden op.
  2. Klik op een boek.
  3. Plaats de muisaanwijzer op eBoek - Gratis. Als dit niet wordt weergegeven, is het mogelijk dat u moet betalen voor het boek of dat het niet beschikbaar is.
  4. Klik naast Download op Pdf of ePub.
Een boek citeren
  1. Zoek naar een boek op Google Boeken.
  2. Klik op een boek.
  3. Klik aan de linkerkant op Over dit boek.
  4. Scrol omlaag naar het gedeelte 'Bibliografische gegevens'. Er worden gegevens weergegeven die u kunt gebruiken om het boek te citeren.
Een gedeelte van een boek vertalen
  1. Klik boven aan de pagina van het boek op Knippen Knippen.
  2. Selecteer tekst in het boek.
  3. Klik op Vertalen.

Contact opnemen met het team van Google Boeken

Neem contact op met het team van Google Play voor hulp bij boeken die u heeft gekocht.

Gebruik dit formulier om boeken met illegale of aanstootgevende content te melden.

Katie is a Search expert and author of this help page.

Katie is Google Zoeken-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar hieronder feedback over de pagina.