Miksi kaikki kirjat eivät ole saatavilla koko teoksina

Tässä kerrotaan muutamia syitä siihen, miksi kaikki Google Kirjojen kirjat eivät ole luettavissa kokonaan.

Sopimukset kumppaneiden kanssa: Monet kirjat tulevat kirjailijoilta ja kustantajilta, jotka osallistuvat Google Partner -ohjelmaamme. Nämä kumppanit päättävät, ovatko heidän teoksensa luettavissa kokonaan vai osittain.

Tekijänoikeudet: Jos kirja on tekijänoikeuksilla suojattu, voit nähdä siitä vain rajoitetun osan. Mutta jos kirjan tekijänoikeus ei ole enää voimassa ja se on vapaasti käytettävissä maassasi, se voidaan saada katseltavaksi kokonaisuudessaan.

• Huom. Tarkistamme säännöllisesti, ovatko tarjoamamme kirjat vapaasti käytettävissä. Jos uskot, että kirja on vapaasti käytettävissä maassasi, mutta se ei ole nähtävissä kokonaan, pyydä meitä tarkistamaan asia.

• Vinkki: Jos haluat nähdä klassisen romaanin, hae sen alkuperäistä painosta. Jos klassinen romaani on julkaistu uudelleen ja siinä on uutta sisältöä, se on yleensä tekijänoikeuksien alaista eikä näin ollen ole nähtävissä kokonaan.

Ei vielä skannattu: Joitain vapaasti käytettävissä olevia kirjoja ei ole vielä skannattu, joten emme voi näyttää sinulle mitään tällä hetkellä. Pyrimme saamaan ne luettavaksesi mahdollisimman pian.