Sådan bruger du Google Bøger

I Google Bøger kan du læse bøger og blade, downloade dem til senere brug, citere fra dem og oversætte dem.

Læs bøger og blade

1. Gå til Google Bøger.
  2. Indtast titlen, forfatteren, ISBN eller søgeord i søgefeltet.
  3. Klik på Søg i Bøger. Gå til Avanceret søgning for at søge med filtre.
  4. Klik på titlen på en bog eller et blad. Du kan muligvis se en eksempelvisning af hele bogen eller bladet.

Hvis du ikke kan se hele bogen eller ikke kan downloade den, kan det skyldes, at:

• Bogen er ophavsretligt beskyttet. Ejeren skal derfor give tilladelse til, at bogen må vises.
  • Bogen muligvis ikke er scannet af Google Bøger-teamet endnu.

Download, citer fra eller oversæt en bog

Download et gratis eksemplar af en bog

Du kan muligvis downloade nogle bøger og blade gratis.

1. Gå til Google Bøger.
  1. Indtast titlen, forfatteren, ISBN eller søgeord i søgefeltet.
  2. Klik på en bog.
  3. Hold markøren over E-bog – gratis. Hvis dette ikke vises, skal du muligvis betale for bogen, eller den er muligvis ikke tilgængelig.
  4. Ud for "Download" skal du klikke på PDF eller EPUB.
Citer fra en bog
  1. Søg efter en bog i Google Bøger.
  2. Klik på en bog.
  3. Klik på Om denne bog til venstre.
  4. Rul ned til sektionen "Bibliografiske oplysninger". Der vises oplysninger, du kan bruge til at citere fra bogen.
Oversæt noget af en bog
  1. Klik på Klip Klip øverst på en siden i en bog.
  2. Markér tekst i bogen.
  3. Klik på Oversæt.

Kontakt Google Bøger-teamet

Kontakt Google Play-teamet for at få hjælp med bøger, du har købt.

Brug denne formular, hvis du vil rapportere bøger med ulovligt eller stødende indhold.