Sådan bruger du Google Bøger

I Google Bøger kan du læse bøger og blade, downloade dem til senere brug, citere fra dem og oversætte dem.

Læs bøger og blade

1. Gå til Google Bøger.
  2. Indtast titlen, forfatteren, ISBN eller søgeord i søgefeltet.
  3. Klik på Søg i Bøger. Gå til Avanceret søgning for at søge med filtre.
  4. Klik på titlen på en bog eller et blad. Du kan muligvis se en eksempelvisning eller hele bogen eller bladet.

Download, citer fra eller oversæt en bog

Download et gratis eksemplar af en bog

Du kan muligvis downloade nogle bøger og blade gratis.

1. Gå til Google Bøger.
  2. Indtast titlen, forfatteren, ISBN eller søgeord i søgefeltet.
  3. Klik på en bog.
  4. Hold markøren over E-bog – gratis. Hvis dette ikke vises, skal du muligvis betale for bogen, eller den er muligvis ikke tilgængelig.
  5. Ud for "Download" skal du klikke på PDF eller EPUB.
Citer fra en bog
  1. Søg efter en bog i Google Bøger.
  2. Klik på en bog.
  3. Klik på Om denne bog til venstre.
  4. Rul ned til sektionen "Bibliografiske oplysninger". Der vises oplysninger, du kan bruge til at citere fra bogen.
Oversæt noget af en bog
  1. Klik på Klip Klip øverst på en side i en bog.
  2. Markér tekst i bogen.
  3. Klik på Oversæt.

En bog er ikke tilgængelig i fuld visning

Hvis du ikke kan se hele bogen eller ikke kan downloade den, kan det skyldes, at:

• Bogen er ophavsretligt beskyttet. Rettighedsindehaveren skal derfor give tilladelse til, at bogen må vises.
  • Bogen muligvis ikke er scannet af Google Bøger-teamet endnu.

Hvis du mener, at bogen er offentligt tilgængelig i dit land, men stadig ikke er tilgængelig i fuld visning, kan du bede os om at gennemgå den.

Hvis du er rettighedsindehaveren og gerne vil have, at vi viser mere af bogen, kan du gøre krav på bogen.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til købte bøger eller bøger, du har indsendt, hvis du vil rapportere problemer med kvaliteten og manglende sider samt rapportere ulovligt eller stødende indhold.