Com utilitzar Google Llibres

A Google Llibres, podeu llegir llibres i revistes, baixar-los per llegir-los més endavant, citar-los o traduir-los.

Llegir llibres i revistes

1. Aneu a Google Llibres.
  2. A la barra de cerca, introduïu el títol, l'autor, l'ISBN o paraules clau.
  3. Feu clic a Cerca a Llibres. Per cercar amb filtres, aneu a Cerca avançada.
  4. Feu clic al títol d'un llibre o d'una revista. Pot ser que vegeu una previsualització o bé el llibre o la revista sencers.

Baixar, citar o traduir un llibre

Baixar una còpia gratuïta d'un llibre

És possible que pugueu baixar alguns llibres i algunes revistes de manera gratuïta.

1. Aneu a Google Llibres.
  2. A la barra de cerca, introduïu el títol, l'autor, l'ISBN o paraules clau.
  3. Feu clic en un llibre.
  4. Passeu el cursor per sobre de Llibre electrònic (GRATUÏT). Si no veieu aquesta opció, pot ser que hàgiu de pagar per aquest llibre o que no estigui disponible.
  5. Al costat de "Baixa", feu clic a PDF o EPUB.
Citar un llibre
  1. Cerqueu un llibre a Google Llibres.
  2. Feu-hi clic.
  3. A l'esquerra, feu clic a Sobre aquest llibre.
  4. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Informació bibliogràfica". Veureu informació que podreu utilitzar per citar el llibre.
Traduir una part d'un llibre
  1. A la part superior de la pàgina del llibre, feu clic a Retalla Retalla.
  2. Seleccioneu text del llibre.
  3. Feu clic a Tradueix.

Un llibre no està disponible per a la visualització completa

Si no veieu el llibre sencer o no el podeu baixar, pot ser per alguna d'aquestes raons:

• Si el llibre està protegit per drets d'autor, el titular dels drets ha de donar el seu consentiment perquè el llibre es pugui mostrar.
  • Pot ser que l'equip de Google Llibres encara no hagi escanejat el llibre.

Si penseu que el llibre és de domini públic al vostre país però no està disponible per a la visualització completa, demaneu-nos que el revisem.

Si sou el titular dels drets i voleu que mostrem més fragments del llibre, reclameu-lo.