Ändra språk på Google

Du kan välja vilket språk du vill använda för Googles produkter och sökresultat.

Google-appen

Om du vill att ett annat språk ska användas i Google-appen ändrar du språkinställningarna för mobilen. När du ändrar den här inställningen ändras språket i alla appar på mobilen.

1. Öppna appen Inställningar Inställningar på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Allmänt följt av Språk och region följt av iPhone-språk eller iPad-språk.
  3. Välj önskat språk.
  4. Tryck på Klart.

I en mobil webbläsare

Om du använder en webbläsare, t.ex. Chrome eller Safari, följer du dessa anvisningar:

1. Öppna sidan Sökinställningar på en iPhone eller iPad.
  2. Välj språkinställningar.
    • Språk i Googles produkter: Detta omfattar bland annat meddelanden och knappar på skärmen.
    • Språk i sökresultaten: Med den här inställningen kan du välja fler språk som du vill se sökresultat på. Vi försöker hitta resultat som är skrivna på det språk du har angett ovan automatiskt. Det går dock alltid att välja fler språk.
  3. Tryck på Spara.