Ändra språk på Google

Du kan välja vilket språk du vill använda för Googles produkter och sökresultat.

Google-appen

1. Öppna Google-appen Google Sök på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till vänster och sedan Inställningar och sedan Språk och region och sedan Sökspråk.
  3. Tryck på språket du vill använda i sökresultaten.

I en mobil webbläsare

Om du använder en webbläsare, t.ex. Chrome, följer du dessa anvisningar:

1. Öppna sidan Sökinställningar på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Välj språkinställningar.
    • Språk i Googles produkter: Detta omfattar bland annat meddelanden och knappar på skärmen.
    • Språk i sökresultaten: Med den här inställningen kan du välja fler språk som du vill se sökresultat på. Vi försöker hitta resultat som är skrivna på det språk du har angett ovan automatiskt. Det går dock alltid att välja fler språk.
  3. Tryck på Spara.