Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Cambiar o idioma de visualización en Google

Podes definir o idioma que prefiras para os botóns e o texto visible que aparece na Busca de Google.

Consello: Esta acción non lle afecta ao idioma no que se mostran os resultados de busca.

Descubre como determina Google o idioma dos resultados de busca

Na aplicación Google

1. Abre a aplicación Google Google Search.
  2. Na esquina superior dereita, toca a túa icona do perfil.
  3. Toca Configuración Settings and then Idioma e rexión and then Idioma de busca.
  4. Selecciona o teu idioma preferido.

Navegador para móbiles

En Chrome ou Safari podes cambiar o idioma na páxina de configuración do navegador.

1. No teu dispositivo móbil, abre Configuración de busca.
  2. Desprázate ata a sección Idioma de visualización.
  3. Na parte inferior, toca Gardar.

Resultouche útil?

Como podemos mellorar a páxina?
Busca
Borrar busca
Pechar busca
true
Buscar no Centro de axuda