Googlen kielen vaihtaminen

Voit valita Googlen tuotteiden ja hakutulosten kielen.

Google-sovellus

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google Haku.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Kieli ja alue ja sitten Hakukieli.
  3. Valitse kieli, jolla haluat nähdä hakutulokset.

Mobiiliselain

Jos käytät selainta, kuten Chromea, seuraa seuraavia ohjeita:

1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla Hakuasetukset-sivulle.
  2. Valitse haluamasi kieliasetukset.
    • Googlen tuotteiden kieli: Tämä asetus muuttaa Googlen käyttöliittymän kielen (sisältää näytöllä näkyvät viestit ja painikkeet).
    • Hakutulosten kieli: tällä asetuksella voit valita muita kieliä, joilla hakutulokset näytetään. Google yrittää automaattisesti etsiä yllä valitulla kielellä kirjoitettuja tuloksia, mutta voit valita lisäksi myös muita kieliä.
  3. Napauta Tallenna.

Discoverissa käytettävien kielten valitseminen

Katso, miten voit muokata Discoverissa näkemiäsi kieliä.