Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Skift dit visningssprog i Google-produkter

Du kan angive dit foretrukne sprog for knapper og anden visningstekst i Google Søgning.

Tip! Dette ændrer ikke sproget på dine søgeresultater.

Se, hvordan Google afgør, hvilket sprog der skal bruges til søgeresultater.

I Google-appen

1. Åbn Google-appen Google Søgning.
  2. Tryk på dit profilikon øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger og så Sprog og region og så Søgesprog.
  4. Vælg dit foretrukne sprog.

Mobilbrowser

I Chrome eller Safari kan du ændre sproget på siden med browserindstillinger.

1. Åbn Søgeindstillinger på din mobilenhed.
  2. Rul til sektionen Visningssprog.
  3. Tryk på Bekræft nederst.