Canviar l'idioma a Google

Aplicació Google

Per canviar l'idioma que utilitza l'aplicació Google, heu de canviar la configuració d'idioma del telèfon. Quan canvieu aquesta configuració, es canviarà l'idioma de totes les aplicacions del telèfon.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Configuració Configuració.
  2. Toqueu General i, a continuació, Idioma i regió i, a continuació, Idioma de l'iPhone o l'iPad.
  3. Seleccioneu l'idioma que vulgueu fer servir.
  4. Toqueu Fet.

Navegador per a mòbils

Si utilitzeu un navegador, com ara Chrome o Safari, seguiu aquests passos:

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a la pàgina Configuració de la cerca.
  2. Seleccioneu la configuració d'idioma.
    • Idioma als productes de Google: en aquesta secció podeu canviar l'idioma de la interfície de Google, inclosos els missatges i els botons que es mostren a la pantalla.
    • Idioma dels resultats de la cerca: en aquesta secció podeu escollir més idiomes en els quals es poden veure els resultats de la cerca. Provem de trobar automàticament resultats escrits en l'idioma que heu seleccionat anteriorment, però sempre podeu triar més idiomes.
  3. Toqueu Desa.