Skapa eller ta bort en påminnelse

Du kan skapa påminnelser för olika uppgifter och få aviseringar på den tid eller plats du vill.

Skapa en påminnelse

Så här skapar du en påminnelse i Google-appen:

• Tryck på Tala Tala. Sedan säger du ”påminn mig om att” följt av det som du vill bli påmind om.
  • Tryck på Mer Mer på startskärmen följt av Påminnelser följt av Lägg till Lägg till.
  • Skriv påminn mig om att följt av det du vill bli påmind om i sökrutan.

Radera en påminnelse

1. Öppna Google-appen Google Sök på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Påminnelser.
  3. Tryck på en kommande påminnelse följt av OK.

Visa information om kommande händelser

Du kan visa påminnelser om kommande händelser och saker att hålla koll på genom att trycka på Personliga uppdateringar. Läs mer om hur du får information om kommande händelser från Google-assistenten.