Skapa eller ta bort en påminnelse

Du kan skapa påminnelser för olika uppgifter och få aviseringar på den tid eller plats du vill.

Skapa en påminnelse

Du kan skapa en påminnelse på ett antal olika sätt. Öppna Google-appen Google Sök för att skapa en påminnelse. Gör sedan något av följande:

• Tryck på Tala Tala. Sedan säger du ”påminn mig om att” följt av det som du vill bli påmind om.
  • Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger följt av Påminnelser följt av Lägg till Lägg till.
  • Skriv påminn mig om att följt av det du vill bli påmind om i sökrutan.

Markera en påminnelse som klar

1. Öppna Google-appen Google Sök på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger följt av Påminnelser.
  3. Markera kryssrutan bredvid påminnelsen du vill markera som klar.

Radera en påminnelse

1. Öppna Google-appen Google Sök på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger följt av Påminnelser följt av en kommande påminnelse.
  3. Tryck på Radera uppe till höger.

Hitta annan kommande information

Du kan se påminnelser om kommande händelser och saker att hålla koll på genom att trycka på Personliga uppdateringar. Läs mer om hur du får information om kommande händelser från Google-assistenten.