Een herinnering maken of verwijderen

Je kunt herinneringen voor taken instellen en een melding ontvangen op de gewenste tijd of bij de gewenste plaats.

Een herinnering instellen

1. Open Google of een nieuw Chrome-browservenster op je computer.
  2. Als je nog niet bent ingelogd bij je Google-account, klik je op Inloggen.
  3. Typ Herinner me aan het volgende in het zoekvak, gevolgd door datgene waaraan je wilt worden herinnerd. Voorbeeld:
    • 'Herinner me aan het volgende: koop muffins bij Starbucks.'
    • 'Herinner me aan het volgende: koop om 06:00 uur vers gebak.'
  4. Klik op Maak een herinnering op Google Now.