Een herinnering maken of verwijderen

Je kunt herinneringen voor taken instellen en een melding ontvangen op de gewenste tijd of bij de gewenste plaats.

Een herinnering instellen

Een herinnering instellen in de Google-app:

• Tik op Spreken Spreken. Zeg vervolgens 'Herinner me aan het volgende', gevolgd door datgene waaraan je wilt worden herinnerd.
  • Tik op het startscherm op Meer Meer en dan Herinneringen en dan Toevoegen Toevoegen.
  • Typ Herinner me aan het volgende in het zoekvak, gevolgd door datgene waaraan je wilt worden herinnerd.

Een herinnering verwijderen

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Meer Meer en dan Herinneringen.
  3. Tik op een aanstaande herinnering en dan OK.

Andere actuele gepersonaliseerde informatie bekijken

Als je herinneringen wilt bekijken voor naderende afspraken en andere zaken die je wilt bijhouden, tik je op Persoonlijke updates. Actuele gepersonaliseerde informatie ontvangen via je Google Assistent