Muistutuksen luominen ja poistaminen

Voit luoda muistutuksia tehtäville ja saada ilmoituksen haluamanasi aikana tai haluamassasi paikassa.

Muistutuksen luominen

Muistutuksen voi luoda usealla tavalla. Kun haluat luoda muistutuksen, avaa Google-sovellus Google Haku. Tee sitten näin:

• Valitse Puhu Puhu. Sano sitten "remind me to" ja asia, josta haluat muistutuksen.
  • Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Muistutukset ja sitten Lisää Add.
  • Kirjoita hakukenttään muistuta minua ja asia, josta haluat muistutuksen.

Muistutuksen merkitseminen valmiiksi

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google Haku.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Muistutukset.
  3. Napauta valintaruutua sen muistutuksen vierestä, jonka haluat merkitä valmiiksi.

Muistutuksen poistaminen

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google Haku.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Muistutuksetja sitten tuleva muistutus.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Poista.

Muiden tulevien tietojen löytäminen

Jos haluat saada muistutuksia tulevista tapahtumista ja muista muistettavista asioista, valitse Personal updates. Katso, miten saat tulevia tietoja Google Assistantista.