Opret og administrer opgaver

Du kan oprette, redigere og slette opgaver med Google Assistent.

Tip! Dine enheder og apps skal være opdaterede, for at Digital balance kan fungere korrekt.

Konfigurer opgaver

Sådan bruger du opgaver på en delt Google Assistent-enhed som f.eks. en højttaler eller en smartskærm:

1. Aktivér personlige resultater.
  2. Konfigurer Voice Match.

Opret en opgave

Vigtigt! Det er ikke længere muligt at oprette opgaver til en bestemt lokation. Du kan stadig oprette opgaver til et bestemt tidspunkt og indstille rutiner for visse lokationer.

Med Google Assistent

Du kan bede Google Assistent om at oprette en opgave for dig. Du kan f.eks. sige:

• "Hey Google, opret en opgave."
  • "Hey Google, mind mig om at ringe til mor klokken 12 i morgen."

På nettet

Sådan opretter du en opgave i en browser:

1. Gå til Google Huskeliste på din computer.
  2. Klik på Opret .

Tjek dine opgaver

I Google Assistent-appen

1. Åbn Google Assistent-appen Google Assistent-appen på din iPhone eller iPad Assistent (iOS).
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav.
  3. Tryk på Huskeliste under "Alle indstillinger".

I Google-appen

1. Åbn Google-appen Google-app.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Huskeliste.

Administrer dine indstillinger for opgaver

Rediger en opgave med din stemme

Du kan ændre en opgaves oplysninger, f.eks. tidspunktet. Du kan f.eks. sige "Hey Google, rediger min opgave om at købe mælk til klokken 17".

Luk en opgave
Når du ikke længere har brug for en opgave, kan du markere den som udført.

På en iPhone eller iPad

1. Åbn Google Assistent-appen på din iPhone eller iPad Assistent (iOS).
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på Tjenester og derefter Huskeliste.
  4. Markér cirklen ud for den opgave, du vil markere som udført.

På en computer

1. Gå til Google Huskeliste på din computer.
  2. Markér cirklen ud for den opgave, du vil markere som udført.
Slet en opgave
Du kan slette en enkelt opgave eller alle dine opgaver. Du kan f.eks. sige:
  • "Hey Google, slet min opgave om at tømme opvaskemaskinen."
  • "Hey Google, slet alle mine opgaver."

Administrer dine notifikationer om opgaver

1. På din iPhone eller iPad kan du gøre følgende:
    • Åbn appen Indstillinger.
    • Sig "Hey Google, åbn Indstillinger".
  2. Tryk på Notifikationer og derefter Google-notifikationer.
  3. Aktivér eller deaktiver Huskeliste.

Relaterede ressourcer