Opret og administrer opgaver

Du kan oprette, redigere og slette opgaver med Google Assistent.

Tip! Dine enheder og apps skal være opdaterede, for at Digital balance kan fungere korrekt.

Konfigurer opgaver

Sådan bruger du opgaver på en delt Google Assistent-enhed som f.eks. en højttaler eller en smartskærm:

1. Aktivér personlige resultater.
  2. Konfigurer Voice Match.

Opret en opgave

Vigtigt! Det er ikke længere muligt at oprette opgaver til en bestemt lokation. Du kan stadig oprette opgaver til et bestemt tidspunkt og indstille rutiner for visse lokationer.

Med Google Assistent

Du kan bede Google Assistent om at oprette en opgave for dig. Du kan f.eks. sige:

• "Hey Google, opret en opgave."
  • "Hey Google, mind mig om at ringe til mor klokken 12 i morgen."

På nettet

Sådan opretter du en opgave i en browser:

1. Gå til Google Huskeliste på din computer.
  2. Klik på Opret .

Tjek dine opgaver

I Google Assistent-appen

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Huskeliste under "Alle indstillinger".

I Google-appen

1. Åbn Google-appen Google-app.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Huskeliste.

Administrer dine indstillinger for opgaver

Rediger en opgave på din telefon

Du kan administrere dine opgaver i indstillingerne for Google Assistent.

1. Sig "Hey Google, åbn Huskeliste".
  2. Tryk på den opgave, du vil redigere.
  3. Vælg dine præferencer.
Rediger en opgave med din stemme

Du kan ændre en opgaves oplysninger, f.eks. tidspunktet. Du kan f.eks. sige "Hey Google, rediger min opgave om at købe mælk til klokken 17".

Luk en opgave
Når du ikke længere har brug for en opgave, kan du markere den som udført.

På en telefon eller tablet

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Huskeliste under "Alle indstillinger".
  3. Markér cirklen ud for den opgave, du vil markere som udført.

På en computer

1. Gå til Google Huskeliste på din computer.
  2. Markér cirklen ud for den opgave, du vil markere som udført.
Slet en opgave
Du kan slette en enkelt opgave eller alle dine opgaver. Du kan f.eks. sige:
  • "Hey Google, slet min opgave om at tømme opvaskemaskinen."
  • "Hey Google, slet alle mine opgaver."

Administrer dine notifikationer om opgaver

Vigtigt! Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.

I appen Indstillinger

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Notifikationer og derefter Appnotifikationer.
  3. Tryk på Google-appen Google-app.
  4. Aktivér eller deaktiver Huskeliste.