Opret eller slet en påmindelse

Du kan oprette påmindelser for opgaver og få en underretning på det ønskede tidspunkt eller sted.

Opret en påmindelse

Sådan opretter du en påmindelse i Google-appen:

• Tryk på Indtal Tal. Du kan derefter sige "Mind mig om at" efterfulgt af det, du vil mindes om.
  • På startskærmen skal du trykke på Mere Mere og så Påmindelser og så Tilføj Tilføj.
  • Skriv Mind mig om at i søgefeltet efterfulgt af det, du vil mindes om.

Slet en påmindelse

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere og så Påmindelser.
  3. Tryk på en kommende påmindelse og så OK.

Se andre kommende oplysninger

Tryk på Personlige opdateringer for at se påmindelser om dine kommende begivenheder og andre ting at holde styr på. Se, hvordan du får kommende oplysninger fra din Google-assistent.