Opret og administrer påmindelser

Vigtigt! Påmindelser i Google Assistent og Google Kalender bliver til Google Huskeliste, så du bedre kan administrere dine lister med opgaver ét sted. Få flere oplysninger om at skifte fra påmindelser til Google Huskeliste.

Du kan oprette, redigere og slette påmindelser med Google Assistent.

Tip! Dine enheder og apps skal være opdaterede, for at Digital balance kan fungere korrekt.

Konfigurer påmindelser

Sådan bruger du påmindelser på en delt Google Assistent-enhed som f.eks. en højttaler eller en smartskærm:

1. Aktivér personlige resultater.
  2. Konfigurer Voice Match.

Opret en påmindelse

Vigtigt! Det er ikke længere muligt at oprette påmindelser til en bestemt lokation. Du kan stadig oprette påmindelser til et bestemt tidspunkt og indstille rutiner for visse lokationer.

Med Google Assistent

Du kan bede Google Assistent om at oprette en påmindelse for dig. Du kan f.eks. sige:

• "Hey Google, opret en påmindelse."
  • "Hey Google, mind mig om at ringe til mor klokken 12 i morgen."

På nettet

Hvis du vil oprette en påmindelse i en browser, skal du gå til Google Huskeliste og klikke på Opret .

Tjek dine påmindelser

Med Google Assistent

Du kan bede Google Assistent om at fortælle dig om dine påmindelser. Du kan f.eks. sige:

• "Hey Google, hvilke påmindelser har jeg?"
  • "Hey Google, åbn påmindelser."

På nettet

Du kan se en liste over dine påmindelser ved at gå til Googl Påmindelser.

Du kan også gå til siden med påmindelser i Google Assistent-appen og Google-appen.

I Google Assistent-appen

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Påmindelser under "Alle indstillinger".

I Google-appen

1. Åbn Google-appen Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og så Påmindelser.

Administrer dine påmindelsesindstillinger

Rediger en påmindelse på din telefon

Du kan administrere dine opgaver i indstillingerne for Google Assistent.

1. Sig "Hey Google, åbn Huskeliste" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på den opgave, du vil redigere.
  3. Vælg dine præferencer.

Rediger en påmindelse med din stemme

Du kan ændre en opgaves oplysninger, f.eks. tidspunktet. Du kan f.eks. sige "Hey Google, rediger min opgave om at købe mælk til klokken 17".

Luk en påmindelse

Når du ikke længere har brug for en opgave, kan du markere den som udført.

På en telefon

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Huskeliste under "Alle indstillinger".
  3. Markér cirklen ud for den opgave, du vil markere som udført.

På en computer

1. Gå til Google Påmindelser på din computer.
  2. Markér cirklen ud for den opgave, du vil markere som udført.

Slet en påmindelse

Du kan slette en enkelt opgave eller alle dine opgaver. Du kan f.eks. sige:
  • "Hey Google, slet min opgave om at tømme opvaskemaskinen."
  • "Hey Google, slet alle mine opgaver."

Administrer dine notifikationer om påmindelser

Vigtigt! Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.

I appen Indstillinger

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og så Notifikationer.
  3. Tryk på Google-appen Google-appen.
  4. Aktivér eller deaktiver Påmindelser.

Husk, hvor du parkerede din bil, ved hjælp af Google Assistent

Du kan bede Google Assistent om at huske, hvor du parkerede din bil.

Vigtigt! Nogle funktioner er ikke tilgængelige på alle sprog, i alle lande/regioner eller på alle kvalificerede Android-enheder.

Trin 1: Aktivér din lokation
Når du aktiverer din lokation, kan Google Assistent give dig flere oplysninger om, hvor du parkerede.
  1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Lokation under "Personlig".
  3. Aktivér din lokation.
Trin 2: Fortæl Google Assistent, hvor du parkerede
  1. Hold knappen Hjem nede på din telefon, eller sig "Hey Google".
  2. Du kan f.eks. sige:
    • "Jeg parkerede her."
    • "Husk, hvor jeg parkerede."
    • "Jeg parkerede min bil på anden etage."
    • "Jeg parkerede på den sydlige parkeringsplads."
    • "Min parkeringsplads er F34."
  1. Hvis du hellere vil skrive, skal du trykke på Skriv Type.
Tip! De første 2 eksempler fungerer kun, hvis du har aktiveret din lokation.
Trin 3: Spørg, hvor du parkerede
  1. Hold knappen Hjem nede på din telefon, eller sig "Hey Google".
  2. Du kan f.eks. sige:
    • "Hvor er min bil?"
    • "Hvor parkerede jeg?"
    • "Kan du huske, hvor jeg parkerede?"
  3. Hvis du hellere vil skrive, skal du trykke på Skriv Type.

Google Assistent fortæller dig, hvor du parkerede. Hvis du aktiverer din lokation, kan du se et kort, der viser, hvor du har parkeret.

Tip! Du kan bede Google Assistent om at fortælle dig, hvor du har parkeret – også hvis du har glemt at sige, hvor du parkerede. Se, hvordan du aktiverer kortet med parkeringssted..

Bed Google Assistent om at huske ting

Få lidt hjælp til at huske ting. Bed Google Assistent om at huske, hvilken slags kage din mor bedst kan lide, nummeret til din cykelparkeringsboks, eller hvor du sidst gemte dit pas.

Vigtigt! Hvis Digital balance er aktiveret, begrænses eller blokeres denne funktion muligvis af "Pausetid", "Filtre" eller "Forstyr ikke".

Få flere oplysninger om Digital balance.

Trin 1: Fortæl Assistent, hvad den skal huske

Sig "Hey Google, husk, at [ting, der skal huskes]". Du kan f.eks. sige "Hey Google, husk, at mine ekstra nøgler ligger i køkkenskabet".

Trin 2: Spørg om, hvad Google Assistent husker

Sig "Hey Google, hvor eller hvad er [ting, der skal huskes]". Du kan f.eks. sige "Hey Google, hvor er mine ekstra nøgler?"

Valgfrit: Slet det, du har bedt Google Assistent om at huske

Tip! Du kan vælge at slette dine aktiviteter individuelt eller slette alt.

Slet et enkelt element
  1. Åbn myactivity.google.com.
  2. Find det element, du vil slette.
  3. Tryk på Mere More menu og så Slet.
Slet alle elementer
  1. Åbn myactivity.google.com.
  2. Tryk på Slet alt og så Bekræft.
Slet personlige oplysninger

Nogle af de oplysninger, du fortæller Google Assistent, opdaterer dine indstillinger og dine forespørgselslogs i Min aktivitet, f.eks.:

• Dit kaldenavn
  • Oplysninger om dine nære kontakter
  • Vigtige adresser

Disse oplysninger slettes ikke fra indstillingerne, når du sletter historikken i "Min aktivitet".

Sådan sletter du disse oplysninger:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Øverst til højre skal du trykke på din konto og så Indstillinger for Assistent og så Dig.
  3. Find de personlige oplysninger, du vil fjerne, og slet dem.