Opret eller slet en påmindelse

Du kan oprette påmindelser for opgaver og få en underretning på det ønskede tidspunkt eller sted.

Opret en påmindelse

Du kan oprette en påmindelse på flere måder. For at oprette en påmindelse skal du åbne Google-appen Google Søgning. Udfør derefter en af følgende handlinger:

• Tryk på Indtal Tal. Du kan derefter sige "Mind mig om at" efterfulgt af det, du vil mindes om.
  • Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og så Påmindelser og så Tilføj Tilføj.
  • Skriv Mind mig om at i søgefeltet efterfulgt af det, du vil mindes om.

Markér en påmindelse som udført.

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og så Påmindelser.
  3. Tryk på afkrydsningsfeltet ud for den påmindelse, du vil markere som udført.

Slet en påmindelse

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og så Påmindelser og så en kommende påmindelse.
  3. Tryk på Slet øverst til højre.

Find oplysninger om andre kommende ting

Tryk på Personlige opdateringer for at se påmindelser om dine kommende begivenheder og andre ting, du skal holde styr på. Se, hvordan du får oplysninger om kommende begivenheder og ting, du skal holde styr på, fra Google Assistent.