Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Brug Google Stemmesøgning

Du kan bruge din stemme til at søge efter nyttige oplysninger.

Adgangen til Assistent-handlinger er flyttet

Vigtigt! Mikrofonen i søgefeltet åbner nu kun Google Stemmesøgning og understøtter ikke Assistent-handlinger som f.eks. "indstil en alarm", "tænd lyset" eller "send en besked". Du kan stadig bruge Assistent til at udføre disse handlinger m.m. ved at sige "Hey Google" og holde fingeren nede på knappen Hjem eller afbryderknappen på din Android-enhed.

Se, hvordan du konfigurerer Google Assistent på din enhed.

Se, hvad du kan spørge Google Assistent om.

Start en stemmesøgning

Vigtigt! Triggeren "Hey Google" fungerer kun for Google Assistent.

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på mikrofonen Mikrofon.
  3. Du kan søge efter hvad som helst i Google Søgning Søgning ved hjælp af din stemme.

Tip! Se, hvordan du søger efter en sang ved at afspille, nynne eller synge den i Google-appen.

Almindelige stemmesøgninger

Hvis stemmesøgning er tilgængelig på dit sprog, i dit land eller i din region, kan du sige de fleste af eksemplerne nedenfor.

Tip! Nogle af disse eksempler fungerer kun på visse sprog, i visse lande eller i visse regioner.

Underholdning (musik, film, tv, bøger og billeder)

Find ny musik: "Hvilke sange synger Mumford and Sons?"

Find en film: "Hvilke film vises i aften?" eller "Hvor kan jeg se Hunger Games?"

Søg efter billeder: "Vis mig billeder af Golden Gate Bridge".

Rutevejledninger og rejser

Få rutevejledning: "Naviger til Safeway" eller "Rutevejledning til 1299 Colusa Avenue Berkeley California."

Find steder i nærheden: "Hvor ligger den nærmeste café?"

Planlæg din rejse: "Hvilke seværdigheder er der i New York City?"

Reservér et bord: "Reservér et bord til to på Vivaldi onsdag aften".

Fakta og hurtige svar

Find klokkeslæt: "Hvad er klokken i London?"

Tjek vejrudsigten: "Skal jeg tage en frakke på i dag?" eller "Hvordan bliver vejret i morgen tidlig?"

Svar på faktaspørgsmål: "Hvor blev Albert Einstein født?" eller "Hvor gammel er Beyonce?"

Oversæt ord eller sætninger: "Hvordan siger man agurk på spansk?"

Definer et ord: "Hvad betyder inflammation?"

Omregn måleenheder: "Hvad er 16 ounces i gram?"

Få løst et regnestykke: "Hvad er kvadratroden af 2209?"