Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Utilitzar la Cerca per veu de Google

Pots fer servir la veu per cercar informació útil.

L'accés a les accions de l'Assistent s'ha mogut

Important: ara, el micròfon de la barra de cerca només obre la Cerca per veu de Google i no admet accions de l'Assistent, com ara "configura una alarma", "encén els llums" o "envia un missatge". Podeu continuar accedint a l'Assistent per completar aquestes accions i més anant a l'aplicació Assistent d'iOS.

Obteniu informació sobre com podeu configurar l'Assistent de Google en un dispositiu.

Obteniu informació sobre què podeu fer preguntes a l'Assistent de Google.

Iniciar una cerca per veu

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. Toqueu el micròfon Parla.
  3. Feu una pregunta.

Consell: obteniu informació sobre com podeu cercar una cançó reproduint-la, taral·lejant-la o cantant-la a l'aplicació Google.

Cerques per veu habituals

Si la cerca per veu està disponible en el vostre idioma, país i regió, podeu dir la majoria d'aquests exemples.

Consell: alguns d'aquests exemples només funcionen en determinats idiomes, països o regions.

Entreteniment (música, pel·lícules i imatges)

Cercar música nova: "Quines cançons toquen Mumford and Sons?".

Trobar una pel·lícula: "Quines pel·lícules fan aquesta nit?" o "On fan Els jocs de la fam?".

Cercar imatges: "Mostra'm fotos del pont Golden Gate".

Desplaçaments i indicacions

Obtenir indicacions: "Porta'm al supermercat Consum" o "Indicacions per anar al carrer de la Sagrada Família, 7, Vic".

Cerqueu llocs propers: "On és la cafeteria més propera?".

Planificar un viatge: "Mostra'm punts d'interès de Nova York".

Informació i respostes ràpides

Esbrinar l'hora: "Quina hora és a Londres?".

Consultar el temps: "Avui necessito jaqueta?" o "Quin temps farà demà al matí?".

Obtenir respostes a preguntes de cultura general: "On va néixer Albert Einstein?" o "Quants anys té Beyoncé?".

Traduir paraules o frases: "Com es diu 'cogombre' en francès?".

Trobar la definició d'una paraula: "Què significa 'voracitat'?".

Convertir unitats: "Quants quilos són 16 unces?".

Resoldre un problema matemàtic: "Quina és l'arrel quadrada de 2.209?"

Afegir un altre idioma

Per utilitzar la cerca per veu en més d'un idioma, afegiu-ne un altre des de la configuració.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, Veu i Assistent.
  3. Toqueu Idioma i, a continuació, Afegeix un idioma.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google