Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Få sökresultat om resor från Gmail

Du kan söka efter information i Gmail på Google, t.ex. flyg- eller hotellbokningar du har gjort.

1. Besök google.com.
    • Resultaten visas inte om det står http i stället för https i webbadressen.
  2. Klicka på Logga in uppe till höger.
    • Om ditt profilfoto i Google-kontot eller din initial visas är du redan inloggad.
  3. Testa någon av exempelsökningarna nedan.

Exempelsökningar

Tips! Vissa av exemplen fungerar inte i alla regioner.

• Hotellbokningar: Hitta hotellbokningar du har gjort genom att söka efter mina bokningar.
  • Flyg: Hitta kommande flyg och få aktuell information genom att söka efter mina flyg.
  • Kommunikationer: Hitta bokningar av hyrbil, buss eller tåg genom att söka efter min bilbokning, mina bussbiljetter eller mina tågbiljetter.

Sökresultat och integritet

Resultat från dina Google-produkter är privata. Informationen visas bara i andra personers resultat om du aktivt har delat den med dem eller om informationen är allmänt tillgänglig.

Resultat från Gmail visas bara för dig.

Aktivera eller inaktivera resultat från Gmail

Du bestämmer om du vill få sökresultat från Gmail.

Tips! Du måste söka på https://www.google.com och logga in på ett Google-konto för att kunna följa de här anvisningarna.

1. Öppna inställningarna för personliga resultat på datorn.
  2. Logga in på Google-kontot om du ombeds att göra det.
  3. Aktivera eller inaktivera Visa personliga resultat.

Om du inaktiverar personliga resultat är de pausade så länge du är inloggad på ditt Google-konto. Du kan fortfarande få resultat som bygger på din webb- och appaktivitet. Läs mer om hur din aktivitet används i Sök.

Om du inte vill få sökresultat som bygger på aktivitet i kontot och andra produkter från Google läser du om hur du inaktiverar Webb- och appaktivitet.