Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Skift dine indstillinger for Google-appen

Du kan ændre dine indstillinger for Google-appen, bl.a. indstillinger for stemmesøgning, tidligere søgninger, Beskyttet søgning og notifikationer. Visse indstillinger for Google-appen er baseret på dine enhedsindstillinger, f.eks. mørkt tema.

Åbn menuen Indstillinger

1. Åbn Google-appen Google Søgning.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og så Indstillinger og så Søg Søg.
  3. Søg efter en indstilling.

Indstillinger, du kan ændre

Generelt

Aktivér disse funktioner for at få følgende muligheder:

• Søgetilpasning: Lad Google giver dig mere relevante anbefalinger og resultater baseret på dine søgninger, når du er logget ud.
  • Discover: Få historier vedrørende dine interesser i Google-appen.
  • Datasparefunktion: Indstil nogle funktioner som f.eks. Discover til at opdatere mindre ofte, så du sparer på dine data.
  • Autofuldførelse med populære søgninger: Få hurtigere søgeresultater med lokale eller aktuelle søgninger.
  • Prøv altid offlinesøgninger igen: Start en søgning, selvom du ikke aktuelt har forbindelse til internettet. Når du har forbindelse til internettet igen, henter Google resultaterne og underretter dig.
  • Åbn websider i appen: Bliv i Google-appen, når du åbner et søgeresultat eller en historie fra feedet.
  • Afspil automatisk videoforsmag: Afspil automatisk videoer uden lyd.
  • Kaldenavne: Føj kaldenavne til dine kontakter, så du nemt kan finde dem, når du søger.
  • Rediger og del screenshots: Rediger og del screenshots uden at forlade Google-appen.
  • Doodles i søgewidgetten: Nogle gange kan du se doodles i søgefeltet i Google-appen. De vises midlertidigt ved særlige begivenheder, f.eks. helligdage.
Notifikationer
  • Notifikationer: Du kan ændre dine notifikationsindstillinger for Google-appen eller slå notifikationer for Google-apps til eller fra. Se, hvordan du ændrer dine Google-notifikationer.
  • Google Assistent: Aktivér eller deaktiver Google Assistent-notifikationer som f.eks. proaktive notifikationer eller anbefalinger.
  • Andet: Aktivér eller deaktiver notifikationer som f.eks. underretninger om din pendling, påmindelser eller opdateringer om vejret.
Skjul resultater med udpenslet indhold
Beskyttet søgning: Bortfiltrér stødende indhold i dine søgeresultater. Få flere oplysninger om Beskyttet søgning.
Personligt indhold

Du kan vælge at få vist personligt indhold i Søgning på baggrund af oplysningerne fra din Google-konto. Personligt indhold i Søgning omfatter:

Google Assistent
  • Personlige oplysninger: Angiv dine præferencer for steder, betalingsmetoder og vejret. Tryk på Reservationer for at se bookinger af restauranter, flyrejser og andre ting på din Google-konto.
  • Assistent: Angiv dine sprogpræferencer, rutiner og mailopdateringer.
  • Tjenester: Knyt dit fjernsyn, dine højttalere eller din streamingtjeneste til Google Assistent.
  • Home: Opret forbindelse til Google Home.
Tale

Rediger de indstillinger, der styrer stemmesøgning og stemmekommandoer.

• Sprog: Stemmesøgningsresultaterne optræder på samme sprog, som du bruger til stemmesøgning.
  • Oplæsning af resultater: Du kan vælge, om svar skal læses højt for nogle af dine søgninger eller alle stemmesøgninger.
  • Hey Google: Vælg, hvilke skærme du kan sige "Hey Google" på. Få flere oplysninger om Hey Google.
  • Bluetooth-headset: Brug din stemme via et Bluetooth-headset, når det er forbundet.
Sprog og område
  • Søgesprog: Vælg sprog for dine søgeresultater. Med denne indstilling kan du vælge yderligere sprog for søgeresultater.
  • Søgeområde: Når du søger på Google, tilpasses dine resultater, så de er relevante for dit aktuelle område. Du kan vælge at se resultater for andre lande.
Konto

Fjern din Google-konto fra Google-appen

Vigtigt! Når du fjerner en Google-konto fra din enhed, fjernes kontoen fra alle Google-apps og -tjenester på enheden.
  1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og så Administrer konti på denne enhed.
  3. Tryk på en Google-konto og så Fjern konto.

Slet din Google-konto

Søgewidget

Vigtigt! Denne funktion er tilgængelig på nye enheder, der distribueres i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), tidligst den 1. marts 2020.

Skift til Google: Vælg Google som standardsøgemaskine for søgewidgetten på din startskærm.