Uw feed in- of uitschakelen

U kunt in uw feed in de Google-app kaarten met nuttige informatie bekijken. Als u de feed uitschakelt, krijgt u geen kaarten te zien in de Google-app, maar u kunt in dat geval de app nog steeds gebruiken om te zoeken.

Opmerking: U kunt uw feed alleen uitschakelen in de Google-app voor iPhone en iPad.

1. Open de Google-app Google .
  2. Tik linksboven op uw profielfoto en vervolgens Je feed.
  3. Schuif de schakelaar naast 'Je feed' naar 'Aan' of 'Uit'.
  4. Tik op Gereed.

Problemen oplossen

Ik heb de feed ingeschakeld, maar ik ontvang nog steeds geen meldingen

Als u geen meldingen ontvangt, volgt u de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:

1. Sluit de Google-app.
  2. Open de app Instellingen Instellingen en vervolgens Berichtgeving.
  3. Scrol omlaag en tik vervolgens op de Google-app Google en vervolgens Berichtgeving.
  4. Schakel 'In berichtencentrum' en 'Op toegangsscherm' in.
  5. Tik bij 'Meldingsstijl indien ontgrendeld' op 'Stroken'.

De feed inschakelen voor een werk- of schoolaccount

Als u uw Google-account via werk of school heeft gekregen, moet uw netwerkbeheerder de feed mogelijk voor u inschakelen. Lees meer over hoe beheerders de feed in de Google-app kunnen inschakelen.

Katie is a Search expert and author of this help page.

Katie is Google Zoeken-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar hieronder feedback over de pagina.