Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Google Zoeken, de Google-app en Discover gebruiken met een werk- of schoolaccount

Je kunt Google Zoeken, de Google-app en Discover in de Google-app of op google.com gebruiken met een werk- of schoolaccount. Je moet misschien wel eerst je beheerder vragen om bepaalde instellingen aan te zetten.

Je beheerder vragen om instellingen aan te zetten

Als je volledig gebruik wilt maken van Google Zoeken en de Google-app met je werk- of schoolaccount, vraag je je beheerder om al deze instellingen voor je aan te zetten.

1. Zoeken en de Assistent
    Als je je Google-account wilt gebruiken in Google Zoeken en de Google-app, moet je 'Zoeken en de Assistent' aan hebben staan. Je kunt dan je Google-account gebruiken om de zoekfunctionaliteit aan te passen.
  2. Web- en app-activiteit
    Als je bepaalde services in Google Zoeken en de Google-app wilt gebruiken, moet je 'Web- en app-activiteit' aan hebben staan. Je zoekopdrachten, browsegeschiedenis en andere activiteit worden dan opgeslagen in je Google-account.

Meer informatie over het gebruik van Google Zoeken, de Google-app en Discover