Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Google Haun, Google-sovelluksen ja Discoverin käyttö työ‑ tai koulutilillä

Voit käyttää Google Hakua, Google-sovellusta ja Discoveria Google-sovelluksella tai osoitteessa google.com työ‑ tai koulutilillä. Sinun täytyy ehkä pyytää järjestelmänvalvojaa laittamaan tietyt asetukset päälle.

Asetukset päälle järjestelmänvalvojan avulla

Jos haluat saada työ‑ tai koulutililläsi täyden hyödyn Google Hausta ja Google-sovelluksesta, pyydä järjestelmänvalvojaa laittamaan kaikki nämä asetukset päälle.

1. Haku ja Assistant
    Jotta voit käyttää Google-tiliäsi Google Haussa ja Google-sovelluksessa, "Haku ja Assistant" on oltava päällä. Sitten voit käyttää Google-tiliä Haun käyttökokemuksen parantamiseen.
  2. Verkko- ja sovellustoiminta
    Jotta voit käyttää tiettyjä palveluita Google Haussa ja Google-sovelluksessa, "Verkko- ja sovellustoiminta" on oltava päällä. Sitten hakusi, selaushistoriasi ja muu toimintasi tallennetaan Google-tilillesi.

Google Haun, Google-sovelluksen ja Discoverin käyttäminen