Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Fer servir la Cerca de Google, l'aplicació Google i Discover amb un compte de la feina o d'un centre educatiu

Podeu utilitzar la Cerca de Google, l'aplicació Google i Discover a l'aplicació Google o a google.com amb un compte de la feina o d'un centre educatiu. Tanmateix, és possible que hàgiu de demanar a l'administrador que activi algunes opcions de configuració.

Demanar a l'administrador que activi opcions de configuració

Per treure el màxim profit de la Cerca de Google i l'aplicació Google amb el compte de la feina o d'un centre educatiu, demaneu a l'administrador que us activi totes les opcions de configuració següents.

1. Cerca i Assistent
    Per utilitzar el vostre Compte de Google a la Cerca de Google i a l'aplicació Google, heu d'activar l'opció "Cerca i Assistent". D'aquesta manera, podreu fer servir el Compte de Google per personalitzar l'experiència a la Cerca.
  2. Activitat al web i en aplicacions
    Per utilitzar alguns serveis a la Cerca de Google i a l'aplicació Google, heu d'activar l'opció "Activitat al web i en aplicacions". D'aquesta manera, les vostres cerques, l'historial de navegació i altres activitats es desaran al vostre Compte de Google.

Obtenir informació sobre com s'utilitza la Cerca de Google, l'aplicació Google i Discover