Tilpass hva du ser i Discover

Med Discover kan du få oppdateringer om interessene dine, for eksempel sportslag eller nyhetsnettsteder, uten å søke etter dem. Du kan velge hvilke oppdateringer du vil se i Discover i Google-appen eller når du surfer på nettet på telefonen.

Viktig: Noen av disse funksjonene er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk og i alle land.

Finn Discover

Du kan se Discover på forskjellige måter:

• I Google-appen Google
  • Via google.com i nettleseren på Android-enheten din.
  • Ved å sveipe til høyre på startskjermen hvis du har Pixel eller Google Play-utgaven av en enhet.

Tilpass Discover

Trinn 1: Slå på nett- og appaktivitet

For å tilpasse Discover, slå på «Nett- og appaktivitet» for å lagre søkene dine, nettleserloggen din og annen aktivitet i Google-kontoen din.

1. Åpne Google-appen Google på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på Mer Mer og så Dataene dine i Søk.
  3. Under «Google-kontroller» klikker du på Nett- og appaktivitet.
  4. Slå på Nett- og appaktivitet.

Trinn 2: Velg hvilke oppdateringer du skal få

Følg nye emner

Når du søker etter interesser, kan du følge dem for å få oppdateringer i Discover.

1. Åpne Google-appen Google  eller gå til google.com i nettleseren på Android-enheten din.
  2. Søk etter en interesse, for eksempel en TV-serie eller et idrettslag.
  3. Trykk på Følg Legg til hvis du ser et kort med «Følg».
Slutt å følge emner via nettleseren

Når du søker etter interesser, kan du følge dem for å få oppdateringer i Discover.

1. Åpne Google-appen Google  eller gå til google.com i nettleseren på Android-enheten din.
  2. Søk etter en interesse, for eksempel en TV-serie eller et idrettslag.
  3. Trykk på Følg Legg til hvis du ser et kort med «Følg».
Slutt å se bestemte nyhetssaker fra bestemte emner eller kilder
  1. Åpne Google-appen Google  eller gå til google.com i nettleseren.
  2. Nederst til høyre på kortet trykker du på Mer Organiser og så Jeg er ikke interessert i saker om [emne] eller Jeg er ikke interessert i saker fra [kilde].

Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk og i alle land.

Inkluder kilder du tidligere har fjernet

I Google-appen

1. Åpne Google-appen Google på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Merog så Interesser og så Skjult.
  3. Under «Kilder» kan du synliggjøre kildene du vil se igjen.

I nettlesere

1. Gå til google.com i nettleseren på Android-enheten din.
  2. Trykk på Meny Meny og så Innstillinger.
  3. Under «Discover» trykker du på Administrer interesser og så Skjult.
  4. Under «Kilder» kan du synliggjøre kildene du vil se igjen.
Inkluder emner du tidligere har fjernet

I Google-appen

1. Åpne Google-appen Google på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Merog så Interesser og så Skjult.
  3. Under «Emner» kan du synliggjøre emnene du vil se igjen.

I nettlesere

1. Gå til google.com i nettleseren på Android-enheten din.
  2. Trykk på Meny Meny og så Innstillinger.
  3. Under «Discover» trykker du på Administrer interesser og så Skjult.
  4. Under «Emner» kan du synliggjøre emnene du vil se igjen.

Trinn 3: Endre hvor ofte du ser emner i Discover

1. Åpne Google-appen Google  eller gå til google.com i nettleseren på Android-enheten din.
  2. Nederst til høyre på kortet du liker, trykker du på Kontrollér Kontroll.
  3. Trykk på Mer Mer for å se flere kort om det samme emnet.
    • Hvis du vil se mindre om et emne i Discover uten å slutte å følge det, kan du trykke på Mindre Færre.

Hvordan velger Google hva du ser i Discover?

Google bruker informasjon fra enheten din og andre Google-produkter for å velge hva du ser i Discover.

Google bruker også data som er lagret i Google-kontoen din. Disse dataene er basert på innstillinger du kan endre eller slå på eller av. Disse innstillingene kan være:

Slå av Discover

Hvis du ikke vil se oppdateringer om interesser eller få personlig tilpassede nyhetssaker, kan du finne ut hvordan du slår av Discover.