Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Tilpas indholdet i Discover

Med Discover kan du få opdateringer om dine interesser, f.eks. fra dit yndlingssportshold eller dit yndlingsnyhedswebsite, uden at søge efter dem. Du kan vælge, hvilke typer opdateringer du vil se i Discover, i Google-appen, eller når du surfer på nettet med din telefon.

Vigtigt! Nogle af disse funktioner er muligvis ikke tilgængelige på alle sprog og i alle lande.

Find Discover

Du kan finde Discover på forskellige måder:

• I Google-appen på din iPhone eller iPad.
  • På google.com i browseren på din iPhone.

Tilpas Discover

Du kan administrere dit indhold i Discover ved at vælge en valgmulighed nedenfor.

Hvis du bruger:

• Chrome: Gå til Administrer foreslåede artikler.
  • En Google-app eller google.com: Følg nedenstående vejledning for at vælge, hvilke opdateringer du vil modtage, følge eller stoppe med at følge.

Step 1: Turn on Web & App Activity & personal results

Web- og appaktivitet gemmer dine søgninger, din browserhistorik og anden aktivitet på din Google-konto. Personligt indhold bruger din gemte aktivitet til at give dig nyttige personligt tilpassede resultater, f.eks. artikler, du muligvis er interesseret i.

1. Åbn Google-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Søgehistorik og derefter Administration.
  3. Tryk på Aktivér på kortet "Web- og appaktivitet".
    • Hvis "Deaktiver " vises, er Web- og appaktivitet og Søgehistorik allerede aktiveret.
  4. Se, hvad der sker, når du aktiverer Web- og appaktivitet, og tryk derefter på Aktivér.

Trin 2: Vælg, hvilke opdateringer du vil modtage

Stop med at følge emnet

Fjern blokering af emne

1. Åbn Google-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Administrer dine interesser.
  3. Tryk på Ikke interesseret.
  4. Tryk på Fjern for at fjerne blokeringen af et emne.
Stop med at få historier med visse emner eller fra visse kilder
  1. Åbn Google-appen på din iPhone eller iPad, eller gå til google.dk via din browser.
  2. Nederst til højre på kortet skal du trykke på Mere Mere og derefter Jeg er ikke interesseret i [emne] eller Vis ikke historier fra [kilde].
Få de emner eller historier, du har fjernet, tilbage

In the Google app

1. On your iPhone or iPad, open the Google app .
  2. At the top right, tap your profile picture or initial og derefter Settings og derefter Manage your interests.
  3. Tap Not interested.
  4. Uncheck any topics you want to bring back.

In your browser

1. On your iPhone or iPad, in your browser, go to google.com.
  2. At the top right, tap your profile picture or initial og derefter Settings.
  3. Under "Discover," tap Manage interests og derefter Not interested.
  4. Uncheck any topics you want to bring back.

Trin 3: Vælg, hvor ofte du vil se emner i Discover

Vigtigt! Det er kun dig, der kan se de historier, du har givet likes, men dine valg deles muligvis anonymt med udgivere.

1. Åbn Google-appen på din iPhone eller iPad, eller gå til google.com i din browser.
  2. Tryk på Kan lide Foretrukket nederst til højre på det kort, du kan lide.
  3. Gå til Find likes for at finde det indhold, du har givet et like.

Sådan beslutter Google, hvad der skal vises i Discover

Google bruger oplysninger fra din enhed og andre Google-produkter til at finde ud af, hvad der skal vises i Discover.

Google bruger også data, der er gemt på din Google-konto. Disse data er baseret på indstillinger, du kan ændre eller slå til eller fra. Disse indstillinger kan omfatte: