Utilitzar Discover per obtenir informació sobre els temes que us interessen

Podeu obtenir informació sobre els temes que us interessen, com ara el vostre equip esportiu o lloc web de notícies preferit, sense haver de cercar-los.

Com es pot mostrar Discover

Podeu fer que Discover es mostri de diverses maneres:

• A l'aplicació Google Google .
  • Al telèfon o a la tauleta Android, utilitzeu el navegador per anar a google.comNota: és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots els idiomes i països.
  • Si teniu un dispositiu Pixel, Nexus o de l'edició Google Play, llisqueu cap a la dreta des de la pantalla d'inici del dispositiu.

Triar què es vol veure a Discover

Podeu canviar la configuració per informar Google de quins tipus d'informació voleu veure a Discover. Obteniu informació sobre com podeu personalitzar el que veieu a Discover.

Desactivar Discover

Per deixar de veure totes les targetes, podeu desactivar Discover.

Desactivar Discover a l'aplicació Google
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Google

2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i després Configuració i després General.
  3. Desactiveu Discover.

Desactivar Discover al navegador
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a google.com
  2. Toqueu Menú Menú i després Configuració i després Discover i després No mostris a la pàgina d’inici.
Nota: és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots els idiomes i països.

Com decideix Google què us ha de mostrar a Discover

Per saber què s'ha de mostrar a Discover, Google utilitza informació del dispositiu i d'altres productes de Google.

Google també utilitza dades emmagatzemades al Compte de Google. Aquestes dades es basen en opcions de configuració que podeu activar o desactivar. Entre aquestes opcions hi ha les següents: