Tilpass hva du ser i Discover

Med Discover kan du få oppdateringer om interessene dine, for eksempel sportslag eller nyhetsnettsteder, uten å søke etter dem. Du kan velge hvilke oppdateringer du vil se i Discover i Google-appen eller når du surfer på nettet på telefonen.

Viktig: Noen av disse funksjonene er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk og i alle land.

Finn Discover

Du kan finne Discover på ulike måter:

• I Google-appen .
  • google.com i nettleseren på Android-enheten din.
  • På noen enheter kan du sveipe mot høyre på startskjermen.

Tilpass Discover

For å administrere innholdet ditt i Discover, velg et alternativ nedenfor.

Hvis du bruker

• Chrome: Gå til siden om administrering av foreslåtte artikler.
  • Google-appen eller google.com: Følg trinnene nedenfor for å velge hvilke oppdateringer du vil motta, følge eller slutte å følge.

Trinn 1: Slå på Nett- og appaktivitet

Med Nett- og appaktivitet lagres søkene dine, nettleserloggen din og annen aktivitet i Google-kontoen din.

1. Åpne Google-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer og så Dataene dine i Søk.
  3. Under «Google-kontroller» klikker du på Nett- og appaktivitet.
  4. Slå på Nett- og appaktivitet.

Trinn 2: Velg hvilke oppdateringer du mottar

Følg nye emner

Når du søker etter interesser, kan du følge dem for å få oppdateringer i Discover.

I Google-appen

1. Åpne Google-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven dinog så Innstillingerog så Interesserog så Interessene dine.
  3. Under «Basert på aktiviteten din» trykker du på Legg til Legg til for å følge nye emner.
    • For å skjule emner i Discover, trykk på Blokkér .

I nettlesere

1. Gå til google.com i nettleseren på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen menu icon og så Innstillinger.
  3. Under «Discover» trykker du på Administrer interesser og så Interessene dine.
  4. Under «Basert på aktiviteten din» trykker du på Legg til Legg til for å følge nye emner.
    • For å skjule emner i Discover, trykk på Blokkér .
Slutt å følge emner via nettleseren
  1. Gå til google.com i nettleseren på Android-enheten din.

2. Trykk på menyen Meny og så Innstillinger.

3. Under «Discover» trykker du på Administrer interesser og så Interessene dine.

4. Under «Emner du følger» fjerner du avmerkingen for eventuelle emner du ikke vil se oppdateringer for.

Slutt å se bestemte nyhetssaker fra bestemte emner eller kilder

Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk og i alle land.

1. Åpne Google-appen eller gå til google.com i nettleseren din.
  2. Nederst til høyre på kortet trykker du på Flere alternativer  og så Jeg er ikke interessert i [emne] eller Ikke vis innhold fra [kilde].
Inkluder emner eller kilder du tidligere har fjernet

I Google-appen

1. Åpne Google-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Settings og såInteresser og så Skjult.
  3. Ved siden av emner eller kilder du vil gjøre synlige igjen, trykker du på Vis Vis.

I nettlesere

1. Gå til google.com i nettleseren på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen Meny og så Innstillinger.
  3. Under «Discover» trykker du på Administrer interesser og så Skjult.
  4. Ved siden av emner eller kilder du vil gjøre synlige igjen, trykker du på Vis Vis.

Trinn 3: Endre hvor ofte du ser emner i Discover

1. Åpne Google-appen eller gå til google.com i nettleseren på Android-enheten din.
  2. Nederst til høyre på kortet du liker, trykker du på Liker Favoritt.

Du kan finne og endre tingene du liker, på google.com/search/contribution/reactions.

Hvordan velger Google hva du ser i Discover?

Google bruker informasjon fra enheten din og andre Google-produkter for å velge hva du ser i Discover.

Google bruker også data som er lagret i Google-kontoen din. Disse dataene er basert på innstillinger du kan endre eller slå på eller av. Disse innstillingene kan være:

Slå av Discover

Hvis du ikke vil få oppdateringer om interesser eller personlig tilpassede nyhetssaker, kan du finne ut hvordan du slår av Discover.

Relaterte ressurser

Hvordan velger Google hva du ser i Discover?

Google bruker informasjon fra enheten din og andre Google-produkter for å velge hva du ser i Discover.

Google bruker også data som er lagret i Google-kontoen din. Disse dataene er basert på innstillinger du kan endre eller slå på eller av. Disse innstillingene kan være:

Slå av Discover

Hvis du ikke vil se oppdateringer om interesser eller få personlig tilpassede nyhetssaker, kan du finne ut hvordan du slår av Discover.