Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Tilpass hva du ser i Discover

Med Discover kan du få oppdateringer om interessene dine, for eksempel idrettslag eller nyhetsnettsteder, uten å søke etter dem. Du kan velge hvilke oppdateringer du vil se i Discover i Google-appen eller når du surfer på nettet på telefonen.

Viktig: Noen av disse funksjonene er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk og i alle land.

Finn Discover

Du kan finne Discover på ulike måter:

• I Google-appen .
  • google.com i nettleseren på Android-enheten din.
  • På noen enheter kan du sveipe mot høyre på startskjermen.

Tilpass Discover

For å administrere innholdet ditt i Discover, velg et alternativ nedenfor.

Hvis du bruker

• Chrome: Gå til siden om administrering av foreslåtte artikler.
  • Google-appen eller google.com: Følg trinnene nedenfor for å velge hvilke oppdateringer du vil motta, følge eller slutte å følge.

Step 1: Turn on Web & App Activity & personal results

Med Nett- og appaktivitet lagres søkene dine, nettleserloggen din og annen aktivitet i Google-kontoen din. Personlige resultater bruker den lagrede aktiviteten din til å gi deg nyttige, personlig tilpassede resultater, for eksempel artikler du kanskje er interessert i.

1. Åpne Google-appen på en Android-enhet.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Dataene dine i Søk.
  3. Under «Google-kontroller» klikker du på Nett- og appaktivitet.
  4. Slå på Nett- og appaktivitet.

1. Åpne Google-appen på en Android-enhet.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Dataene dine i Søk.
  3. Trykk på Personlige resultater.
  4. Slå på Personlige resultater.

Trinn 2: Velg hvilke oppdateringer du mottar

Slutt å følge emnet

Når du søker etter interesser, kan du følge dem for å få oppdateringer i Discover

I Google-appen

1. Åpne Google-appen på en Android-enhet.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger og så Personlig tilpasning og så Administrer interessene dine.
  3. Trykk på Følger.
  4. For å slutte å følge et emne, trykk på Følger på Interesse-siden.
    • For å slå av varsler, trykk på .

Opphev blokkeringen av emner

1. Åpne Google-appen på en Android-enhet.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din Innstillinger og så Personlig tilpasning og så Administrer interessene dine.
  3. Trykk på Ikke interessert.
  4. Trykk på Fjern for å oppheve blokkeringen av et emne.
Slutt å se bestemte nyhetssaker fra bestemte emner eller kilder

Viktig: Det er ikke sikkert at denne funksjonen er tilgjengelig på alle språk eller i alle land eller regioner. Du må være logget på Google-kontoen din for å finne samlingene dine.

1. Åpne Google-appen eller gå til google.com i nettleseren din.
  2. Nederst til høyre på kortet trykker du på Mer Mer og så Jeg er ikke interessert i [emne] eller Ikke vis stories fra [kilde].
Inkluder emner eller kilder du tidligere har fjernet

I Google-appen

1. Åpne Google-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger og så Interesser og så Skjult.
  3. Ved siden av emner eller kilder du vil gjøre synlige igjen, trykker du på Vis Vis.

I nettlesere

1. Gå til google.com i nettleseren på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og så Innstillinger.
  3. Under «Discover» trykker du på Administrer interesser og så Skjult.
  4. Ved siden av emner eller kilder du vil gjøre synlige igjen, trykker du på Vis Vis.

Trinn 3: Endre hvor ofte du ser emner i Discover

1. Åpne Google-appen eller gå til google.com i nettleseren på Android-enheten din.
  2. Nederst til høyre på kortet du liker, trykker du på Liker Favoritt.
  3. For å finne innholdet du har likt, gå til Likt Discover-innhold.
Viktig: Det er bare du som kan se hvilke nyhetssaker du liker, men valgene dine kan bli delt anonymt med publisister.

Hvordan velger Google hva du ser i Discover?

Google bruker informasjon fra enheten din og andre Google-produkter for å velge hva du ser i Discover.

Google bruker også data som er lagret i Google-kontoen din. Disse dataene er basert på innstillinger du kan endre eller slå på eller av. Disse innstillingene kan være:

Slå av personlig tilpasning i Discover

Hvis du ikke vil motta personlig tilpassede stories, kan du slå av personlige resultater.